Autorităţile din Şanţ: La Anieș, persoană depistată pozitiv cu COVID -19. Pentru siguranța noastră şi a copiilor noştri vă rugăm imperios să rămâneți acasă

Dragi Șănțeni,
Avem două lucruri extrem de importante sa va aducem la cunoștiință:
1. Datorită faptului că în localitatea Anieș a fost depistată pozitiv o persoană cu COVID -19 riscul a devenit astfel extrem de mare si pentru noi de aceea, pentru siguranța noastră si a copiilor nostri va rugăm imperios să rămâneți acasă si doar in cazuri extreme sa ieșiți, având la dvs. adeverința obligatorie. Vă rugăm ca pentru aprovizionarea cu alimente sa nu mai părăsiți localitatea si sa va aprovizionati de la noi din localitate. Sunt destule magazine, si găsești tot ce e necesar.
Doar noi putem avea grija de noi .
Haideți sa fim UNIȚI și să nu băgăm necazul asta si la noi in comunitate. (Doamne ferește !!)

2. În legătură cu rugămintea adresată dumneavoastră zilele trecute să nu se mai facă nici un fel de foc pentru ca e periculos in perioada asta, ati vazut/auzit ca ieri au intervenit pompierii si o grămadă de oamenii in 3 locații diferite pentru a stinge incendiile de vegetație. SVSU Șanț împreună cu reprezentanții primăriei au decis să parcurgă la avertismente, chiar si amenzi celor care mai aprind resturile vegetale fără să anunțe in prealabil si fără acordul celor de la SVSU.

Va multumim pentru intelegere, totul e spre binele nostru, al tuturor !!!

Doamne ajuta si multa sănătate tuturor !!!

Sursa: Comuna Şanţ

Comentarii

08/04/20 19:06
Gavrilă N. Moldovan

Satul Anieș aparține de comuna Maieru și este la o distanță de 12 km. de comuna Șanț. Așteptăm un punct de vedere din partea primarului sau SVSU Maieru cu privire la COVID-19.Mi se pare mai mult o zvonistică... venită de la vecinii din amonte. Persoana care s-a adresat cu „Dragi Șănțeni” să se prezinte... gradul,numele,prenumele șifuncția.Iarăși specific românesc, „dă tu că, eu fug”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5