"Avem nevoie, la București, de un om cu experiență"

În comuna Ilva Mare s-au făcut, în ultimii patru ani, investiții importante. În prezent, în comună se derulează proiecte de petse 70 de milioane de lei, proiecte care nu ar fi fost posibile fără ajutorul lui Ioan Oltean.

Unul dintre marile proiecte realizate în ultimii patru ani este cel care prevede introducerea de apă și canalizare în comuna Ilva Mare, proiect în valoare de 2,5 milioane de euro. S-a reabilitat căminul cultural iar 10 kilometri de drumuri au fost asfaltate prin Măsura 1.2.5 "Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii".

Primarii de pe Valea Ilvelor au fost întotdeauna sprijiniți de deputatul Ioan Oltean, pentru proiecte mari, de milioane de euro. Un astfel de proiect, care îmbunătățește nivelul de trai al locuitorilor de pe Valea Ilvelor este drumul dintre Lunca Ilvei și Șanț. Pe o distanță de 11 kilometri drumul i-a apropiat pe locuitorii din Ilva Mare și Lunca de cei din Șanț și a dezvoltat mult această zonă. A fost realizat prin asocierea celor trei comune și prin depunerea unui proiect de 6 milioane de euro, care a primit finanțare și datorită deputatului Ioan Oltean. Drumul a fost inaugurat în urmă cu două luni de zile de către cei trei primari și deputatul Ioan Oltean.

„Mie îmi trebuie un om cu experienţă să mă reprezinte la Bucureşti. Ăsta e Ioan Oltean, e singurul bun!” - Alexandru Anca, primar Ilva Mare
PDL Bistriţa Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5