Camelia Crişan (eurocandidat USR PLUS): Mulţumim pentru vot, dragi bistrițeni!

Mulţumim pentru vot, dragi bistrițeni!

Mulţumim că ați acordat Alianței 2020 USR PLUS încrederea voastră, dragi locuitori ai județului Bistrița-Năsăud!

Vă transmit aceste mulțumiri din partea Alianței 2020 USR PLUS, dar și din partea mea personal. Am fost una dintre eurocandidatele Bistriței în aceste alegeri și am străbătut țara în lung și-n lat pentru a vorbi cu oamenii despre cum văd ei Europa, cum văd locul nostru în Europa și cum poate Alianța 2020 USR PLUS să facă mai bună viața românilor din Parlamentul European.

Sondajele noastre pre-campanie ne creditau cu un scor bun și am fost plăcut surprinși să vedem că ceea ce constatasem în ultimele 2-3 luni de campanie s-a adeverit. Românii ne spuneau că suntem tineri, că avem viața înainte să construim ceva bun, că trebuie să luptăm cu incompetența. Și, mai ales, au rezonat profund la ideea că fără hoție ajungem departe. Din Mediaș la Târgoviște și Timișoara, din Bădăcin la Bistrița și Bucureși oamenii mi-au spus direct că doresc o clasă politică ce să le ofere speranța de mai bine, de respect, de rectitudine morală. Tuturor acelora care ne-ați încredințat votul vostru vă spunem că suntem conștienți de încrederea pe care  ne-ați arătat-o. Avem o viziune clară despre transfromarea și construcția României. Nu mai putem continua doar să cârpim și să vopsim ceea ce s-a construit înainte de 1989 și să susținem că asta e dezvoltare. Dezvoltarea înseamnă viziune de viitor pentru această națiune, iar ea nu poate fi făcută de așa ziși lideri mediocri, cu studii făcute în fundul curții, a căror curaj de a lua decizii e ocultat de propria limitare intelectuală.

Câteva lucruri despre viitorul imediat: ne dorim ca nici un conațional să nu mai fie umilit din cauza proastei organizări și să poată vota la următoarele alegeri. Vom împinge înainte legea votului electronic deja depusă de USR, dar ținută la sertar de infractorul Dragnea pe când era Președintele Camerei Deputaților. Toți românii au dreptul fundamental de a vota! Vom susține un guvern non-PSD cu câteva condiții: trecerea spre legiferare a inițiativei FĂRĂ PENALI și vot în două tururi de scrutin pentru primari.

Știm că e o victorie de etapă și suntem pregătiți și maturi să mergem în continuare împreună la victorie. Am recepționat semnalul trimis de electorat. Ne vreți împreună cu colegii de la PLUS pentru că suntem o alternativă credibilă la vechea clasa politică. Pentru Bistrița în mod special pot spune că USR are în pregătire o garnitură de oameni, gata să se bată cu competență pentru o normalitate a administrației locale și, cred eu, veți avea surprize plăcute.

Aș dori să închei mulțumindu-le tuturor colegilor mei de generație de la Colegiul Național Liviu Rebreanu, care mi-au trimis mesaje de susținere în campanie și felicitări după. Este generația care chiar azi sărbătorește 25 de ani de la terminarea liceului și e gata să se implice în re-construirea României și o să o facem cu decență, curaj și competență.

 

Camelia Crișan

Eurocandidat

Alianța 2020 USR PLUS

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5