De ce sa nu iei in calcul avantajele unei constructii de case pe structura metalica?

Pana nu demult, ideea unei constructii de case pe structura metalica nu era chiar atat de bine acceptata de catre cei care doreau sa isi construiasca un cuib al lor, de catre persoanele pentru care expresia “a pune caramida peste caramida” avea o semnificatie aparte. Acum, ideea unei astfel de constructii, folosind tehnologie de ultima ora, prinde din ce in ce mai mult contur in mintea si in planurile oamenilor.

 Beneficiile celor care opteaza pentru constructii case pe structura metalica

Casele pe structura metalica aduc multiple avantaje persoanelor care urmeaza sa le locuiasca sau sa le foloseasca in scop profesional. O astfel de casa devine rapid o alegere populara in domeniul constructiilor. Specialistii inteleg numeroasele beneficii date de structura metalica usoara. Structura este mult mai rezistenta in timp, usoara, facil de transportat si de montat si rezista la temperaturi extreme.

 Costurile de proiectare si de ridicare a casei pe structura metalica sunt mult mai mici decat costurile unei constructii obisnuite. In cazul unei asemenea case, este nevoie de mai putini lucratori pentru a se asambla structura metalica pe care este construita locuinta, ceea ce inseamna ca metoda este foarte rentabila din punct de vedere financiar.

 In alta ordine de idei, constructiile de case pe structura metalica se monteaza foarte usor. Muncitorii doar monteaza scheletele metalic, fara a taia sau a ajusta la fata locului nimic, comparativ cu structurile din lemn spre exemplu.

Foarte important de stiut pentru toti cei care doresc sa apeleze la specialistii in constructii case pe structura metalica este faptul ca acestea au o rezistenta crescuta. Rezistenta crescuta a caselor inseamna ca acestea nu se degradeaza in timp, structura nu rugineste, nu se fisureaza, nu crapa. De regula, sunt realizate din otel usor si sunt rezistente la coroziune si la posibile schimbari climatice.

 Flexibilitatea este un alt mare avantaj al acestor constructii. Otelul este un material pe cat de rezistent, pe atat de flexibil. Se poate deforma si rasuci in orice directie, fara ca acesta sa isi piarda integritatea structurala. Flexibilitatea este un criteriu important pe care clientii trebui sa il ia in calcul, deoarece aceasta flexibilitatea va permite modelarea usoara, astfel incat sa se potriveasca oricarui design arhitectural.

 Casele pe structura metalica sunt usoare si rezistente deopotriva. Otelul este un material foarte rezistent, fiind un excelent suport pentru spatii mari si sporind sfera posibilitatilor de proiectare. Totodata, aceste case sunt forte usoare si nu sunt deloc vulnerabile la cutremure, asa cum sunt constructiile din caramida, BCA si nu numai.

Daca beneficiaza si de izolatia potrivita, cu certitudine temperatura din interior se va pastra in cele mai bune conditii indiferent de anotimp. Un ultim lucru foarte important de stiut despre casele pe structura metalica este acela ca nu sunt afectate de umezeala si de mucegai, nu sunt afectate de fenomenele meteo extreme si au o rezistenta foarte mare la temperaturi ridicate, scazute si la umezeala.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5