Deputatul Ionuț Simionca: Majoritatea PSD+ALDE a respins amendamentele pe bandă rulantă. Voi depune proiectele la ministere

Deputatul PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a susținut în Parlament nu mai puțin de 72 amendamente la Lgea bugetului de stat pe 2017, venite din partea a 14 primării, însă acestea au fost respinse „pe bandă rulantă”.

„Maraton pe Legea Bugetului 2017 în Parlament. Aseară am încheiat prezentarea şi votul amendamentelor aproape de miezul nopţii. Astăzi continuăm în acelaşi ritm. Chiar dacă PSD a avut ordin să voteze împotriva tuturor amendamentelor opoziţiei, am avut surpriza să văd că unii parlamentari PSD şi PNL au votat amendamentele propuse de mine. 

Mă bucur că parlamentarii au înţeles că Bistriţa-Năsăud are o voce putenică în Parlament care se va face auzită ori de câte ori va fi nevoie.

Am fost unul din deputații cu cele mai multe propuneri de amendamente, dar, din păcate, majoritatea PSD+ALDE le-a respins pe badă rulantă”, susţine deputatul Simionca, pe pagina pe facebook.

Parlamentarul PMP anunţă că va lupta „în continuare pentru a „susține nevoile județului nostru și pentru a apăra interesele bistrițenilor”.  

„O să revin la fiecare primărie pentru a explica procedurile și documentația necesare pentru a duce aceste propuneri mai departe sub formă de proiecte, pe care le voi depune apoi la ministerele responsabile spre finanțare”, concluzionează Ionuţ Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]