Ioan Turc, votat de Comitetul Județean de Coordonare al PNL BN pentru a candida de primar al Bistriței

Comitetul Județean de Coordonare al PNL BN a aprobat, astăzi, cu unanimitate de voturi, candidatura mea pentru funcția de primar al Bistriței. Le mulțumesc colegilor pentru încredere și votul de susținere acordat și îi felicit și le urez mult succes colegilor ale căror candidaturi au fost validate astăzi de forul de conducere al PNL BN.
Ioan Turc, preşedinte PNL BN

Comentarii

02/03/20 15:49
Paul

După cele 3 mandate de administratie PSD-istă cu Ovidiu Cretu la butoane, orasul Bistita a ajuns să fie considerat „Caracalul Ardealului” in materie de ciudătenii si nu numai. Din păcate, in ultimul mandat a lui Cretu orasul Bistrita a ajuns comparabil cu Caracalul si la capitolul proxenetism , dar din fericire fără crme de tipul celor petrecute la Caracal. Dupa cum se stie, la sfarsitul anului trecut, patronul Hotelului Diana din Bistrița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de proxenetism.
Tot sub administratie PSD-ista la Bistrira există prea multi tăietori de frunze la câini cu salarii mari in administratia locală. La primăria Bistrița, dupa unele surse, numai aparatul primarului are în componență 273 de angajați. În ceea ce privește totalul angajaților din structurile aflate în subordinea primăriei (toate direcțiile, inclusiv asistenții sociali), aceștia sunt în număr de 895, desi Bistrița are undeva între 70 și 80 de mii de locuitori. Potrivit primarului,numai in Primăria Bistrița lucrează peste 700 de persoane.
Pe de altă parte, la conferinta extraordinară a organizației PSD Bistrița-Năsăud din 7 februarie , Radu Moldovan recunostea că salariul mediu în economia reală din judetul Bistrița-Năsăud este mai mic decât în alte judete. El punea acest decalaj pe seama faptului că la Bistrita nu există universități, hub-uri de IT și multe altele, fiind un județ mai mic în periferia Clujului și în apropierea Mureșului, normal că nu ai un salariu care să tragă media foarte sus.
In concluzie, este nevoie de o schimbare, care nu poate veni decât din partea unui partid mare precum PNL, capabil să câstige alegerile locale si să scoată Bistrita de pe harta judetelor ROSII. Referitor la candidatura pentru primaria Bistrita a presedintelui Organizatiei Județene PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc , acesta este un intelectual si un liberal autentic, care pe vremea lui Crin Antonescu s-a opus aliantei PNL cu PSD sub sigla USL.
Vezi: https://timponline.ro/ioan-turc-pnl-bistrita-nasaud-e-%E2%80%9Evarza%E2%...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5