Ionuţ Simionca: Am solicitat tuturor primarilor proiectele pentru a depune amendamente la Legea bugetului

Deputatul Ionuţ Simionca (PMP) a transmis în această săptămână către toate primăriile, Consiliul Judeţean, Inspectoratul Şcolar, Spitalul Judeţean de Urgenţă etc., o adresă prin care le solicită să-şi transmită proiectele pentru anul 2017 în vederea formulării unor amendamente şi a susţinerii alocării sumelor de bani necesare.
„Vreau să fiu deputatul tuturor, nu doar al celor care m-au ales. Chiar dacă e primar PSD, PNL, îmi doresc să-i reprezint pe toţi. E primul pas pe care am putut să-l fac acum, să le cer primarilor şi tuturor conducătorilor de instituţii să vină cu proiecte pe care eu să le prezint. Am primit până acum de la Primăria Braniştea, proiectul de canalizare. Am primit de la Bistriţa Bârgăului o listă cu proiecte, dar aceste proiecte ar trebui să aibă şi nişte numere. Am primit un răspuns de la Beclean, că s-ar dori o centură, dar trebuie să fie un răspuns mai oficial şi să vedem cât ar costa, pentru că eu trebuie să duc nişte numere. (...). Îmi doresc ca toţi primarii să vină cu toate proiectele care cred că sunt necesare comunităţii să le pot prezenta”, a declarat deputatul Simionca.
În opinia sa, este foarte important ca parlamentarii să muncească pentru comunitate, „să-şi facă treaba” pentru care au fost aleşi de oamenii din judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru că nu mai contează culoarea politică, ci doar cât de mult se munceşte pentru cei care i-au ales în Parlamentul României.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]