Ionuț Simionca: Prestația președintelui Iohannis nu a fost cea mai potrivită

Prestația președintelui Iohannis de astăzi nu a fost cea mai potrivită. Ne așteptam să auzim în plenul Parlamentului un discurs de mediere, nu unul de campanie.
Eu cred că trebuie să revenim la normalitate. Instabilitatea României nu aduce niciun benefiiciu țării noastre, fiind în detrimentul cetățenilor. Sute de mii de oameni au au ieșit în stradă în toată țara pentru a protesta față de un Guvern care nu respectă românii.
Pasul înapoi făcut de Cabinetul Grindeanu demonstrează că poporul este suveran. Avem o victorie prin abrogarea OUG 13/2017, dar cei responsabili trebuie să își asume greșelile. Demisia Ministrului Justiției este în continuare așteptată.
Fac apel la responsabilitate a liderilor PSD. Aceștia trebuie să vină cât mai curând cu o soluție de guvern credibil. Cabinetul Grindeanu a căzut testul credibilității în fața cetățenilor. Orgoliile și agenda care avantajează doar clientela politică coruptă, e clar, nu vor mai fi tolerate.
Deputat Ionuț Simionca

Comentarii

11/02/17 10:23
Bistritean

In sfarsit, ati pus punctul pe "I" ... !
Si eu l-am ales si-mi vine sa-mi trag palme acuma, ptr ca nu ne reprezinta absolut deloc pe noi in ansamblu, ci este un rautacios si un invidios de numa nu crapa ca nu-si mai poate realiza "Guvernul Meu" ... ! Onor Domnia Sa... nu este presedintele romanilor, ci exclusiv al celor din opozitie in totalitatea lor .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]