Păcănele clasice cu fructe

Într-o gamă extrem de diversificată, sloturile a căror tematică principală o reprezintă fructele, sunt cele mai agreate de către pariori. Păcănelele, căci despre ele este vorba, atrag prin grafica deosebită şi coloristica specială cu care au fost concepute. Pictogramele alese să reprezinte fructele sunt pe alocuri simpliste dar şi destul de complicate în funcţie de complexitatea jocului , rezultatul final fiind acela că păcănelele cu această tematică  îmbină într-un tot unitar fructele autohtone de tipul strugurelui, prunei, cireşelor, pepenului verde cât şi pe cel al fructelor exotice cum ar fi lămâia şi portocala chiar ca la cum câștigă la 20 Burning Hot. Completate pe alocuri cu un simbol wild devin extrem de ofertante prin prisma câştigurilor pe care le poţi obţine 

Top 4 jocuri 

  1. 81 Ways - este  un slot care promovează fructele. Noutatea , căci jocul a fost lansat pe piaţa spre sfârşitul anului 2018, consta în faptul că foloseşte 4 role de rotire cu trei rânduri. Aşa cum probabil ţi-ai dat seama din denumire , jocul oferă 81 de modalităţi de câştig. Pe fundalul alb al jocului „ defilează” fructele ale căror combinaţii aduc bani frumoşi. Simbolul wild are şi rol de multiplicator, o singură apariţie la o rotire a acestuia dublând câştigul, două apariţii mutiplică câştigul cu 4 câştigul pe când a treia multiplică cu 8. Suma astfel obţinută este una destul de consistentă şi ţi se oferă şi posibilitatea de dublare a ei prin butonul „gamble”.
  2.  40 Hot & Cash – este slotul care combina în mod plăcut fructele, care reprezintă majoritatea pictogramelor din joc, cu şeptari şi steluţe. Simbolul dolarului cel aducător de prosperitate financiară nu putea să nu fie prezent şi prin urmare în joc deţine poziţia cea mai privilegiată, ceea de simbol wild. Pe lângă faptul că înlocuieşte orice altă pictogramă cu excepţia steluţei, apariţia acestuia  determină câştiguri spectaculoase prin faptul că se extinde în stânga şi în dreapta rolei unde „ a căzut ”. Apare aleatoriu în orice rând de pe rola 2,3 şi 4 însă ceea ce îţi doreşti este să apară pe mijlocul rolei 2 şi 4 astfel încât prin extinderea acestuia obţii un câştig colosal de tip „screen wild”.
  3. Dice & Roll – este un joc produs de EGT care aminteşte de masa de cazino unde îţi încercai norocul la zaruri. Aici însă nu trebuie să obţii un anumit număr, simpla lor prezenţă aducând câştiguri consistente. Fiind wild-urile acestui joc , zarurile apar pe tamburul 2,3 şi 4 şi se extind atât în dreapta cât şi în stânga lor. Ideal este să le „ prinzi” pe rândul de mijloc pe coloana 2 şi 4 astfel încât să acopere în întregime ecranul, câştigul fiind cel mai mare pe care acest slot îl acorda. Un ecran de wild-uri nu este atât de greu de prins precum te-ai aştepta , nu trebuie decât să perseverezi şi el va veni cu certitudine.   
  4. 40 Lucky King – te face să te simţi ca un rege când stai în faţa lui. Fructele apar pe un fundal roşu-vişiniu care pune în evidenţă grafica excepţională pe care acest slot o oferă. Respectând tematica fructelor, jocul este construit pe 5 role a câte 4 rânduri ceea ce multiplica orice combinaţie câştigătoare. Simbolul wild reprezentat de către norocosul rege îşi rezerva dreptul de a apărea oriunde pe coloana 2, 3 şi 4. Modul în care apare determină mărimea câştigului, idealul aici este să ocupe la o singură rotire cele trei coloane mediane pe toată înălţimea acestora, astfel încât indiferent de ce pictograme „ se leagă” câştigul astfel obţinut este unul de neuitat.

Concluzii

Indiferent de preferinţa ta pentru unul din aceste sloturi nu îţi rămâne decât să te bucuri şi să te relaxezi jucând la unul dintre ele. Şi dacă norocul este de partea ta atunci nu rămâne decât să faci bilanţul banilor câştigaţi şi să te feliciţi pentru alegerea făcută.

 

Comentarii

04/11/19 10:32
cititor

Adica-i " da in cap cu fructele "... ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5