Urmează să te căsătorești. La ce să te aștepți?

Urmează o zi importantă în viața ta, în care se vor aduna prietenii și familia ca să te sărbătorească pe tine și perechea ta. Pe lângă această perspectivă romantică, mai există și una practică.

 La origine, nunțile erau o adunare unde venea tot satul pentru a-i sărbători pe noii însurăței și a le oferi cadouri și bani ca să își înceapă noua viață. Tradiția se păstrează și în zilele noastre, dar puțin schimbată.

 Astăzi se oferă majoritar bani, dar și cadouri, care nu sunt tot timpul pe gustul mirilor. Iată la ce cadouri să te aștepți de la nuntași:

 1. Abonament la un club de fitness

 Gândește-te la toate lucrurile pe care ți le-ai dori dar pentru care parcă nu te înduri să dai banii. Dacă îți place să faci mișcare, un abonament la un club de fitness poate fi unul din ele.

 Acesta are avantajul că îți oferă acces nu doar la sala de forță, ci și la piscină și spa pentru relaxare. Mai mult, multe cluburi au o ofertă și pentru activități precum bowling, biliard sau ping-pong la care îți poți invita prietenii.

 2. Electrocasnice

 Acestea sunt un cadou clasic, dar necesar. Tocmai te-ai mutat la casă nouă și poate nu ai avut buget să o utilezi complet. Alege un frigider de la magazinul Studiocasa.ro ca să fii sigur că va funcționa fără probleme o perioadă lungă de timp.

 Mai pot fi și alte aparate mici la care ai visat mereu: o mașină de făcut paste, un storcător de fructe, un waffle maker. Acestea îți vor face viața mai ușoară când îți e poftă de ceva bun dar te vor ajuta și să încerci lucruri noi.

3. Un city break

 Cel mai probabil ai deja plănuită luna de miere, dar asta nu înseamnă că nu ești dispus să mergi și în alte vacanțe. Există din ce în ce mai multe oferte pentru escapade de weekend, perfecte pentru un cadou.

 Povestește prietenilor despre țările și orașele pe care vrei să le vizitezi și perioada în care ești liber să pleci. Cine știe ce surpriză te așteaptă.

 4. Bagaje asortate

 Ca să poți pleca în city break, ai nevoie și de bagaje. Unele mici, care să meargă cu tine în avion și altele mai mari, numai bune de umplut cu cadouri și pus la cală. Pentru că trollerele bune sunt scumpe, sugerează-le celor apropiați că ți-ai dori să primești așa ceva la nuntă.

 5. Gift card

 Poate ai vrea să faci cumpărături la un anumit magazin (de haine, încălțăminte, accesorii sau orice altceva) dar nu știi exact ce produse ți-ai dori. Pentru astfel de situații, un gift card este ideal. Acesta este încărcat cu o anumită sumă și tu poți să îți alegi ce vrei.

 Nunta este un moment de bucurie care simbolizează începutul unei noi vieți. Obiceiul cadourilor vă ajută pe tine și perechea ta să adunați multe lucruri utile de care să vă bucurați. Distracție plăcută!

 Sursă foto: Shutterstock.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5