20 de ani de Jandarmerie în Bistriţa-Năsăud!

Anul 1995 este un punct de reper important pentru Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, la data de 1 noiembrie fiind înfiinţat Batalionul 45 Jandarmi Bistriţa, subordonat direct Brigăzii de Jandarmi Târgu-Mureş.

Vineri, 30 octombrie a.c., la sediul instituţiei a avut loc o adunare festivă, unde unui număr de 44 de cadre (10 ofiţeri şi 34 subofiţeri), care activează de 20 de ani în această unitate, li s-a înmânat din partea inspectorului şef al inspectoratului - col. Florin Furnea, diplome şi cocarde aniversare.
Începutul acestei adunări a fost marcat de un moment de reculegere ţinut în amintirea celui care a fost colonel Toderel Alexa - adjunct al inspectorului şef, decedat în cursul acestei luni. (17 octombrie)
Totodată, a fost vizionat un film aniversar care cuprinde aspecte din cei 20 de ani de la înfiinţare şi a fost trecut în revistă istoricul activităţii desfăşurate în acest interval de timp.

„La aniversarea a 20 de ani de activitate desfăşurată în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, vă transmit tuturor, cele mai alese gânduri de mulţumire, apreciere şi gratitudine pentru modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu în sprijinul cetăţenilor”, a declarat colonel Furnea Florin în cadrul adunării festive.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5