Acțiuni comune ale poliţiştilor, jandarmilor şi reprezentanţilor de la Antidrog, pentru siguranța tinerilor aflați în tabere școlare!

Acțiuni comune ale poliţiştilor, jandarmilor şi reprezentanţilor de la Antidrog, pentru siguranța tinerilor aflați în tabere școlare!

Polițiștii, jandarmii și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog din Bistrița-Năsăud au desfășurat astăzi, 6 iulie, o activitate de informare și prevenire, cu mesaje adaptate contextului: tabără în vacanța mare.

Astfel, aproximativ 40 de copii și tineri aflați în tabăra de la Valea Mare au interacționat cu reprezentanții M.A.I. într-o manieră relaxată, de vacanță, dar care a avut ca finalitate însușirea unor lecții care să-i ferească de evenimente nedorite.

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au purtat discuții adaptate vârstei lor, pe teme preventive precum: disparițiile de minori, importanța respectării regulilor de circulație și siguranța în mediul online. Activitățile au fost desfășurate în cadrul campaniilor ”Vacanță în siguranță” și ”Dincolo de aparențe”.

Totodată, prezentarea echipamentelor folosite la diverse intervenții au subliniat mesajul forțelor de ordine, acela că ne dorim să nu fie implicați în accidente rutiere, misiuni de căutare, ori salvare.

În același context, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud le-au explicat tinerilor, pe înțelesul lor, riscurile și consecințele consumului de alcool și droguri.

Astfel de acțiuni se vor desfășura pe tot parcursul vacanței de vară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5