Adda, Sony Flame, Fly Project, Ionela Moruţan, Marius Ciprian Pop, la Zilele Prundu Bârgăului

În zilele de 19 şi 20 augut, Primăria şi Consiliul Local Prundu Bârgăului, în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Cultură organizează o nouă ediţie a Zilelor Prundu Bârgăului.
Evenimentele debutează sâmbătă, 19 august, de la ora 17.00, cu deschiderea celei de-a XVI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Folclor „Regele Brazilor” şi cu Gala folclorului internaţional cu ansambluri folclorice din Bulgaria, Cehia, Serbia, Republica Moldova şi ţara gazdă. Invitaţi speciali sunt Ionela Moruţan şi Marius Ciprian Pop.
Duminică, de la ora 12.30, are loc parada portului popular a Festivalului „Regele Brazilor”, urmată, la ora 13, de spectacolul folcloric internaţional.
Concertul de muzică uşoară începe la ora 19.00 şi este susţinut de Adda, Alessia, Tamy, Sony Flame şi Fly Project.
Este schimbată şi locaţia scenei deoarece se lucrează la Centrul Cultural, de data aceasta artiştii vor cânta pe platoul din curtea Primăriei. Nu lipsesc activităţile sportive derulate pe stadionul Bârgău Arena din Prundu Bârgăului.
Sărbătoarea se va încheia în jurul orei 22.30 cu focuri de artificii.
Primarul Doru Crişan invită la eveniment pe toţi locuitorii de pe Valea Bârgăului: „Vă invit sa sarbatorim zilele comunei noastre cu cea de-a XVI-a editie a Festivalului International de Folclor "Regele Brazilor" , cu ansabluri folclorice din Bulgaria, Cehia, Republica Moldova, Romania si solisti invitati speciali. Nu lipsesc Parada portului popular, Spectacol folcloric international, iar la final, concert de muzica usoara incheiat de Fly Project si focuri de artificii! Va asteptam cu mult drag”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]