AJOFM BN: Peste 400 de șomeri au participat la programe de formare profesională. Alte14 programe vor fi organizate până la finele anului!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza, până la sfârşitul anului 2017, în Bistriţa, Beclean, Năsăud şi Sângeorz–Băi, 14 programe de formare profesională. Toate aceste programe de formare profesională sunt organizate în mod gratuit, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud, adică şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi, anunță directorul executiv Otilia Râpan.

Astfel, vor fi organizate programe de formare profesională pentru agent de securitate, presator mase plastice, baby sitter, competențe informatice, contabil, dulgher (exclusiv restaurator), îngrijitor bătrâni la domiciliu, inspector/referent resurse umane, instalator instalații tehnico- sanitare și de gaze, lucrător comercial, lucrător în structuri pentru construcții, machior, patiser  și maseur.  

În cursul anului 2017, prin Centrul de Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud au fost promovate 27 de programe de formare profesională, pentru 418 șomeri.

Pentru înscrierea la un program de formare profesională, cei interesați completează o cerere tip, la sediul A.J.O.F.M. B - N), dosarul fiind completat cu o copie a actului de identitate, o copei a certificatului de naştere, o copie a certificatului de căsătorie (pentru femei) și o copie a diplomei de studii (ultimul act de studii), plus carnetul de şomer sau adeverinţa din care să rezulte înregistrarea la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă;

Persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]