Amenzi şi mărfuri confiscate de poliţişti, pentru comerţ ilicit

Poliţiştii bistriţeni au aplicat un număr de 371 de sancţiuni în urma unor acţiuni în sistem integrat pentru combaterea comerţului ilicit. Potrivit comunicatului IPJ BN, 41 de amenzi au fost cordae pentru nerespectarea normelor legale pe linie de ordine publică, 95 privind acte de comerţ ilicit şi 253 la alte acte normative. De asemenea, au fost confiscate bunuri provenite din contravenţii (îmbrăcăminte, material lemnos etc.) în valoare de 1.629 lei.

Pe raza judeţului au fost organizate 37 de acţiuni în sistem integrat, la care au participat peste 160 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor. Poliţiştii au constatat 37 de infracţiuni şi au identificat şi prins 8 infractori şi o persoană urmărită naţional.

Acţiunile în sistem integrat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi comerţului ilicit, în pieţe şi zona adiacentă, precum şi pe segmentul stradal se înscriu în planul de măsuri la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, în pieţe şi zona adiacentă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]