Antonescu: PNL şi PC sunt de dreapta. PDL şi Băsescu sunt mincinoşi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Congresul PC, că cele două partide sunt de dreapta, el menţionând că PDL şi Traian Băsescu nu numai că nu sunt de această orientare, dar sunt “hoţi, incompetenţi şi mincinoşi”.

,,Noi, PNL şi PC, suntem de dreapta în România şi păcatul PDL şi al lui Traian Băsescu nu este că nu sunt de dreapta, ci că sunt hoţi, incompetenţi, mincinoşi”, a afirmat Antonescu.

El a spus că PC poate conta pe PNL şi că împreună vor învinge.

Liderul liberal a arătat că PNL, PC şi PSD au făcut ,,o alianţă care va dura, o vastă construcţie politică” pentru că România are ,,cea mai coruptă, incompetentă şi mincinoasă putere de la partidul Comunist şi până astăzi”.

El a arătat că la putere sunt cei care ,,cred că numai prin şantaj şi propagandă” vor rămâne în funcţii, relateaza Mediafax.

Potrivit lui Antonescu, PNL şi PC construiesc împreună cu stânga, cu PSD, un vast program de salvare a României.

,,Sunt mulţumit că am făcut această alianţă cu dumneavoastră, cu PC şi cu PSD. Campania propagandistică a actualei puteri nu mă intimidează cu nimic. Am fost şi rămân anticomunist”, a arătat Antonescu.

El a subliniat că tendinţele ,,de partid unic” ale PDL îi amintesc de comunism.

,,De comunism îmi amintesc tendinţa de partid unic a PDL, de comunism îmi aminteşte discursul din ce în ce mai mincinos şi mai departe de realitate al premierului, de comunism şi de securitate îmi aminteşte încălcarea statului de drept de către Traian Băsescu”, a adăugat Antonescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5