Bal pentru doamnele din politică, de 8 Martie. Vezi unde petrec !

Ca în fiecare an, venirea primăverii este sărbătorită prin petreceri dedicate doamnelor din politica bistriţeană. Atât doamnele, cât şi domnii au îmbrăcat ţinutele de gală şi petrec împreună. 
 
 Petrecerile de 8 Martie sunt o oportunitate numai bună pentru a socializa şi a uni echipele politice din judeţ.
 
Primii care au păşit pe ringul de dans au fost liberalii din municipiul Bistriţa. Aceştia au sărbătorit femeia la Hotel Bistriţa, în avans. Alături de doamnele liberale, la eveniment au participat Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, Diana Morar, președinte al OFL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud și Sorin Hangan, președintele organizației municipale PNL Bistrița.
 
Social-democraţii şi-au programat sărbătoarea azi, în semn de respect pentru doamnele din politica bistriţeană care au un cuvânt de spus şi la nivel naţional, fiind oferite nu doar flori, ci şi daruri muzicale cu profesioniştii de la Dor românesc şi Cununa de de Someş . Evenimentul festiv are loc la Restaurant Giulia, fiind aşteptate câteva sute de persoane din toate cele 62 de organizaţii PSD din judeţ.
 
Împletind gândurile bune într-un mărţişor asezonat cu muzica bună, domnii vor petrece alături de femeile din politica din judeţ. 
 
În acest sfârşit de săptămână, de la bal se va trece la Congres. Nu mai puţin de 87 de delegaţi din PSD Bistriţa-Năsăud vor participa sâmbătă la Congresul Extraordinar, în care vor fi aleşi preşedintele executiv, secretarul general şi vicepreşedinţii. Social-democraţii bistriţeni şi-au anunţat deja susţinerea pentru candidatura deputatului Doina Pană şi a lui Gabriel Zetea (lider PSD Maramureş), pentru funcţia de vicepreşedinte în Regiunea de Nord-Vest.
 
De cealaltă parte, liberalii se reunesc duminică la Consiliul Naţional de Coordonare, unde vor fi prezentă şi o delegaţie de 17 membri ai PNL Bistriţa-Năsăud.  

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]