Ce spune primarul comunei natale, Paul Ştir, despre secretarul de stat Alexandru Pugna

Bucurie mare pentru comunitatea din Căianu Mic din mijlocul căreia s-a ridicat noul secretar de stat al Ministerului Culturii, Alexandru Pugna. În numele locuitorilor din comuna Căianu Mic, primarul Paul Ştir îi transmite proaspătului secretar de stat un mesaj de felicitare.
“Un om și un caracter se deosebește prin smerenie și onoare!
Domnul Alexandru Pugna a știut să rămână în slujba celor din jur întotdeauna. A hotărât să accepte invitația de a face parte din Guvernul României, fiind desemnat să ocupe funcția de Secretar de stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale. Astfel, noi, oamenii din comuna Căianu Mic, vom fi cu atât mai mult reprezentați la nivel național. Oameni buni, prin faptul că m-ați susținut mereu, împreună am realizat lucruri frumoase pentru comuna noastră, am dovedit că suntem cea mai unită comunitate din judetul Bistrița-Năsăud și am devenit un reper pentru întreaga vale.
Îi doresc multă sănătate și putere de muncă domnului Alexandru Pugna, fiu al satului Căianu Mic, și am toată convingerea că ne va reprezenta cu cinste la cel mai înalt nivel, în Guvernul României” transmite primarul Paul Ştir.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]