Centrul comunitar “Lumea invizibilă”, dedicat persoanelor cu dizabilități, și-a deschis porțile!

Centrul comunitar “Lumea invizibilă”, dedicat persoanelor cu dizabilități, și-a deschis, azi, porțile, cu acces din curtea Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială.
Datorită eforturilor reunite a trei asociații (de scleroză multiplă, Anisia și OM - Orașul Mariei) și cu sprijin financiar nerambursabil din partea Primăriei municipiului, pe o suprafață construită de circa 150 de metri pătrați au fost amenajate o sală de sport, o sală de masaj și una de socializare, reușindu-se și accesibilizarea spațiului în zona de baie. Centrul de aici va susține un stil de viață sănătos prin mișcare, dar și activități de promovare a incluziunii sociale, informare și consiliere psihologică.
M-am bucurat să o văd la acest eveniment pe d-na Cristina Bungărdean, arhitect în Primăria Bistrița și promotor al proiectului. Felicitări pentru implicare reprezentanților asociațiilor partenere, cu asigurări că le vom fi alături în orice demers menit să ajute persoanele cu nevoi speciale, a precizat primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5