Competiţie sportivă de excepţie la Şanţ

Comună Şanţ a fost duminica centrul sportiv al judeţului pentru că aici va avea loc cea de-a patra ediţie a concursului intercluburi de Kickboxing “ Fight for Glory”.
Concursul este organizat de Clubul Sportiv Kickboxing Rodna K-1 prin maestrul Valer Bodea, centura neagră doi Dan, Campion Mondial anul trecut la concursul organizat la Andril în Italia şi Vicecampion European la Santorini în Grecia anul acesta, în colaborare cu Primăria Şanţ.
Locaţia desfăşurării concursului a fost sala de sport din comună Sunt. Evenimentul a fost unul de excepţie având în vedere faptul că au participat cluburi de specialitate din mai multe judeţe copii, tineri şi seniori de la Oyama Gym Rodna, Salina Ocna Şugatag, Black Diamond Fight Târgu Mureş, Kickboxing Baia Mare, Galaxy Combat Bucureşti, Fearless Bistriţa, Academia "Sandu Lungu" Oradea, Tamashi Timişoara, Fight Club Gladiators Baia Mare, Thai Shin Do Gym Câmpulung Muscel, Heiwa Dojo Bucureşti, Muai Thai Botoşani, Thai Shin Do Gym Bucureşti, Strong Gym Prundu Bârgăului, Extreme Gym Gura Humorului, Lia & Luk Dej şi a avut loc sub patronajul maestrului Florin Mina, centura neagră şapte Dan Preşedintele World Kickboxing Federation România.
Locul desfăşurări evenimentuluia fost schimbat, după cele 3 ediţii care au avut loc la Rodna, din cauza faptului că sala de sport din Comună Şanţ este mai mare dar şi pentru că acolo maestrul Valer Bodea a deschis o sală de antrenament pentru copii santenilor.
Primarul comunei Şanţ Ing Ioan Szabo se declară încântat de faptul că în comună pe care o reprezintă a avut loc un astfel de eveniment sportiv , mai ales că o parte din banii încasaţi vor fi donaţi casei de copii din oraşul Năsăud şi este mândru să fie susţinătorul competiţiilor sportive de orice fel mai ales dacă acestea au şi un scop umanitar pe lângă promovarea sportului şi a vieţii sănătoase.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5