Concurs de idei pentru Mascota Eco

Din dorinţa de a avea o mascotă veselă, atrăgătoare, care să anime fiecare eveniment din calendarul ecologic, Primăria municipiului Bistriţa lansează o provocare în rândul elevilor bistriţeni: un concurs de idei în urma căruia se va alege cea mai originală mascotă ECO. Concursul este anunţat în toate şcolile bistriţene, iar propunerile elevilor sunt aşteptate la Direcţia Integrare Europeană până în data de 2 decembrie 2014, ne anunţă reprezentanţii administraţiei locale.

Competiţia este deschisă oricărui elev din şcolile bistriţene (gimnaziu, liceu), care poate participa la concurs fie cu un proiect individual, fie cu unul de echipă.

Potrivit organizatorilor, mascota trebuie să spună totul despre cei care militează pentru un mediu curat şi urmează să apară la toate evenimentele din calendarul ecologic pe care le organizează Primăria municipiului Bistriţa, dar şi pe materialele de promovare a acţiunilor eco. De la o versiune „umblătoare” la imagini pe baloane şi pixuri, la „cusături” pe rucsacuri şi genţi… iată trei cuvinte cheie: „protecţia mediului”, „atractiv”, „creativ”. Nu trebuie să vă limitaţi la cele trei cuvinte, ci să vă folosiţi imaginaţia pentru propuneri cu adevărat originale, care să surprindă în mod plăcut întreaga comunitate.

Propunerile se trimit sub forma unor desene / schiţe realizate de mână, care să ofere imaginea mascotei din faţă, lateral, din spate, plan detaliu, plan general sau orice altă încadrare: cu cât mai multe detalii, cu atât mai bine.

Pe lângă versiunea desenată adăugaţi şi o descriere a propunerii: cum aţi ajuns la ideea prezentată şi de ce credeţi că ne-ar reprezenta. Dacă aveţi mai multe propuneri, le aşteptăm pe toate odată.

Propunerile trebuie depuse în plic închis, sub titlul „Mascota ECO”, la Primăria municipiului Bistriţa, Direcţia Integrare Europeană, Compartiment Protecţia Mediului, Piaţa Centrală, nr. 6, până pe data de 2 decembrie 2014.

Juriul care va selecta cea mai potrivită mascotă va fi format din profesionişti în domeniul design-ului şi din reprezentanţi ai Primăriei municipiului Bistriţa.

"Pe lângă mândria de a fi autorul mascotei care va apărea la toate evenimentele din calendarul ecologic pe care Primăria municipiului Bistriţa le va organiza din 2015, câştigătorul va primi şi o bicicletă”, spun reprezentanţii Primăriei Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5