Concursul de poezie on line, organizat de Biblioteca Județeană Octavian Goga Cluj, și-a desemnat câștigătorii

„Iată că a venit momentul mult așteptat în care sunt anunțați câștigătoriiConcursului de poezie on-line. În acest an ne-am bucurat de aproximativ 300 de poezii trimise de 87 de elevi, din clasa pregătitoare până în clasa a XII-a. Cei mai mulți participanți au fost din județele Bistrița-Năsăud (16), Cluj (14), Galați (9). Din Republica Moldova am primit poeziile a 10 elevi. Mulțumim juriului format din scriitorii Victor Constantin Măruțoiu și Ioan Vasile Țene, membrii ai Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj. Au fost acordate 25 de premii din partea organizatorului, Biblioteca Județeană Octavian Goga Cluj, și un premiu din partea Primăriei Cluj-Napoca, Biroul Învățământ, cultură, culte, sport și societate.

            Datorită situației generate de virusul COVID-19 la nivel național, în loc de festivitatea de premiere care ar fi trebuit să aibă loc azi, vom anunța câștigătorii, urmând ca diplomele și premiile să le trimitem la încheierea acestei situații. Înainte de trimiterea lor, elevii premiați vor fi contactați telefonic.

            Îi felicităm pe toți, a fost o plăcere să citim poeziile primite în concurs!”

 

            Printre laureați s-au numărat și elevii bistrițeni: Luca Mureșan, clasa I A, Colegiul Național Andrei Mureșanu; Daria Maria Amariei, Eduard Adrian Deac, Mihai-Andrei Moldovan, toți trei din clasa a IV-a  A, de la Școala Gimnazială Nr. 1, Bistrița;AntoniaBaciu, clasa a IV-a,Teodora Maria Burje, clasa a V-a, Ioana Nectaria Bălan, clasa a VI-a, de la Palatul Copiilor Bistrița și Mara Ioana Sfintean, clasa a VII-aD, de la Școala Gimnazială Nr. 1 și Palatul Copiilor Bistrița. Creațiile desemnate câștigătoare pot fi citite pe site-ul Bibliotecii Județene Octavian Goga, Cluj, la Blogul copiilor.

 

Sursa: Biblioteca Județeană Cluj /https://copiibjc.bjc.ro/?p=3224#more-3224


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5