Consiliul Judeţean şi-a desemnat reprezentanţii în consiliile de administraţie şi în ATOP

Consilierii judeţeni, reuniţi în şedinţă ordinară, au stabilit delegaţii forului judeţean în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA Bistriţa, în Consiliile de Administraţie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi ale Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, dar şi în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

A fost o armonie deplină între Putere şi Opoziţie, asta pentru că majoritatatea a decis să dea câte un loc şi aleşilor democrat-liberali, uitând de precedentul creat de Liviu Rusu, când PDL a preluat controlul peste tot.

Astfel, în AGA de la LDP, sunt cooptaţi liberalii Dorin Popescu, Stelian Dolha, Adriana Doina Pană şi Maria Ulecan de la PSD şi Florin Urâte de la PDL. Aici, se pare că indemnizaţia de şedinţă, care se desfăşoară trimestrial, este de 50 lei.

La Casa de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud, Consiliul Judeţean este reprezentat de Ramona Bugnar, care l-a depăşit ca număr de voturi pe Florin Rogozan de la PDL.

În CA al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, sunt incluşi şi George Pop (PSD) şi Luca Peter (PDL). Activitatea acestora nu va fi remunerată.

În ATOP, Monica Săsărman de la PDL este acompaniată de liberalii Samule Coman şi Mircea Mereuţă, social-democraţii Daniel Suciu şi vicepreşedintele Alexandru Pugna, plus Ştefan Todea de la Partidul Poporului – Dan Diaconescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5