Crin Antonescu: Alianţa cu PSD nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, că alianţa dintre ACD PNL-PC şi PSD a fost încheiată la nivel naţional, el subliniind că aceasta nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie judeţeană, municipală sau locală.

,,Această alianţă a fost încheiată la nivel naţional şi nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie judeţeană, municipală sau sătească. Nu este niciun fel de problemă la Botoşani, nu se pune problema ca PNL Botoşani să nu respecte această înţelegere”, a spus Antonescu, răspunzând unei întrebări legate de organizaţia liberală din Botoşani, care ar dori să candideze separat la locale şi parlamentare.

,,Nu ştiu nicio organizaţie judeţeană a PNL care să pună în discuţie acest protocol, nici la PNL, nici la PC, nici la PSD”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

El a precizat că a avut o convorbire telefonică cu liderul PNL Botoşani, în care acesta a negat că ar fi făcut declaraţii privind candidaturile separate.

,,Am discutat la telefon cu liderul PNL Botoşani, care a negat o astfel de declaraţie. Ea ar fi fost absurdă, pentru că la parlamentare vom candida în comun. La locale, cu excepţia preşedintelui Consiliului Judeţean şi a primarului municipiului Botoşani, există alegerea să fie candidaturi separate sau comune. La parlamentare sunt candidaturi comune”, a mai spus Antonescu, citat de Mediafax.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5