Cristian Florian, senator PDL: Alături de colegii mei din PNL, solicit demisia ministrului Fondurilor Europene

Luni în plenul Senatului, am susţinut, alături de colegii din PDL şi PNL, o moţiune simplă împotriva Guvernului Ponta . 38,9 miliarde de euro ar trebui să fie absorbiţi de România în perioada 2014 -2020. Acest lucru nu se întâmplă, anul 2014 fiind un an pierdut, deoarece Guvernul Ponta nu a întocmit în 2013 o strategie coerentă în legătură cu fondurile europene, observaţie făcută şi de Comisia Europeană în luna decembrie 2013. Astfel, solicităm demisia ministrului Fondurilor Europene, scrie senatorul PDL Cristian Florian pe pagina sa de Facebook.

PNL şi PDL solicită în moţiune demisia ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, şi somează Executivul să prezinte Comisiei Europene un proiect "serios" de Acord de Parteneriat privind fondurile europene pentru perioada 2014-2020.

De asemenea, liberalii şi democrat-liberalii critică întârzierea nepermisă a semnării Acordului de Parteneriat privind fondurile UE pentru perioada 2014-2020 şi invocă "amatorismul evident" în redactarea drafturilor de Acord de Parteneriat, despre care arată că au fost respinse succesiv şi lipsa de coordonare şi incapacitatea ministrului responsabil de a prezenta o strategie coerentă a României pentru fondurile UE.

Foto: Facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5