CSM Râmnicu Vâlcea – Gloria Bistriţa 1-0

Gloria Bistriţa a fost învinsă sâmbătă la Vâlcea cu 1-0 şi parăseşte poziţia a 3-a din clasament. În ciuda dominării din prima repriză, alb-albaştri au primit gol după o eroare individuală, apoi gazdele au echilibrat jocul şi mai mult, au evoluat şi în superioritate numerică, după eliminarea lui Hlinca. Acum Gloria este pe locul 4, la 6 puncte de locul secund, ocupat de CS "U" Craiova, care a învins cu 1-0 în deplasarea de la Slatina. În cealaltă partidă a etapei, Metalul Reşiţa şi ASA Tg. Mureş au remizat, scor 0-0.
Echipa de start: Albuţ – Budăcan, D. Matei, Hlinca, Țârcă – C. Roşu (C. Bucur 46), Nalaţi, Feher, M. Chiţu (Chibulcutean 76) – O. Bucur, Brumă.
Declaraţii Remus Vlad (director tehnic): "Am avut iarăşi o primă repriză bună, cu o dominare categorică din punct de vedere tactic, am fost superiori din punctul de vedere al contrucţiei, am presat, am forţat, ei au jucat în propria jumătate, am ratat situaţii bune dar din păcate s-a produs iarăşi o greşeala mare, asemănătoare cu cea din meciul cu Reşita. Am luat gol după o eroare a lui Hlinca, acesta a trimis cu capul înspre propria poartă, adversarul a urmărit mingea şi l-a obligat pe Albuţ să iasă din poartă. A fost singura fază mai periculoasă din partea gazdelor. Imediat după primirea golului Vâlcea şi-a creat un moment de echilibru. În repriza a doua din nou am fost la conducerea jocului, mai puţin la capitolul finalizare. Am dus jocul în preajma careului, am pus presiune dar gazdele au răspuns pe contraatac, am rămas şi cu un om în minus după eliminarea lui Hlinca.
Situaţia privind licenţierea e neclară încă, sunt amânări după amânări, comisia nu s-a pronunţat încă, probabil sunt şi alte interese, nu vreau sa comentez, cert e că noi trebuie să ne jucăm cartea până la sfârşit, pentru că nu se ştie cine primeşte şi cine nu licenţa. Meritam astăzi cel puţin un punct, dar asta e situaţia. După calcule teoretice, dacă nu câştigăm sâmbătă cu CS “U” Craiova, şansele sunt foarte mici. Jucătorii au dat dovadă de dorinţă de a învinge, sperăm în continuare să fie la fel de determinaţi".
În etapa următoare Gloria Bistriţa joacă pe teren propriu cu CS "U" Craiova, sâmbătă 24 mai de la ora 11.00, pe Stadionul "Jean Pădureanu".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]