Cum își amenajează zodiile de apă casa? Iată 3 metode la care nativii acestui element astral recurg de fiecare dată

Se cunoaște deja faptul că zodiile de apă sunt mari iubitoare de casă! Fiind nativ sensibile la ideea de familie și de cămin, acestea se vor arăta, de cele mai multe ori, dispuse să aloce o sumă considerabilă de bani, și nenumărate resurse ce privesc atât timpul, cât și energia, pentru a avea parte de o casă care să le facă să se simtă în siguranță, și să le convingă că acel spațiu în care își desfășoară activitatea de zi cu zi, este ceea ce însăși ele pot proclama ca fiind sanctuarul lor de pace. 

Pentru a cuceri inima unui astfel de nativ, este extrem de important să te arăți deschis la tot ceea ce înseamnă armonia și estetica în casă.

 Ai vrea să impresionezi o zodie de apă, cu skill-urile tale de reamenajat casa, dar nu știi de unde să începi? Iată 3 soluții ce îți vin în ajutor

 

Personalitatea contează! 

Pentru zodiile de apă, orice colțișor al casei ar trebui să comporte de la sine o anumită emoție. Fie că este vorba despre un set de lumânări parfumate primite de la o persoană dragă, ori de un jurnal completat în fragedă copilărie, și păstrat atent într-un sertar ferecat cu lacăt, pentru a putea avea acces doar anumiți oameni la acesta, ori chiar de o anumită ramă de poze cu fotografii făcute în momentele cele mai speciale, pentru zodiile de apă, acele colțișoare ale casei sunt, fără doar și poate, cele mai importante din întreaga locuință. Poți cuceri un rac, ori un scorpion, achiziționându-i un suport special unde să-și pună toate cănile, pe care le-a colecționat cu multă atenție din toate excursiile pe care le-a făcut în anii trecuți, ori cu un set de luminițe de interior, pentru a-l ajuta să decoreze camera sa de suflet într-un mod și mai special!

 

Mai mult, este mai puțin

În general, de cele mai multe ori, nativii acestor zodii sunt mai predispuși spre articolele de design interior ceva mai simpliste, care să nu exceleze neapărat prin aspectul lor, ci mai degrabă prin emoția pe care o emană celor din jur. În ceea ce privește baia, poți redirecționa un nativ din zodia pești care își dorește să schimbe aspectul tern și monoton al încăperii sale, într-unul confortabil și de bun gust, prin piesele unice ale celor de la hornbach.ro. Intră chiar acum pe site-ul lor și vezi aici mobilier pentru baie la prețuri și calitate record!

 

Nu uita de puțin romantism…

Acești nativi au, pe lângă caracteristica de a fi cei mai sensibili și familiști din tot zodiacul, și atributul de a fi niște romantici incurabili. Tocmai de aceea, este atât de ușor și benefic, dacă îți dorești să cucerești un nativ din această zodie, să-i cumperi anumite elemente care să-l ajute să intre în starea lui de bază. De la lumânări parfumate, la sticle de vin, trandafiri, ori cearșafuri roșii, sau chiar  halate de baie din  materiale prețioase, orice piesă care îl poate duce pe nativul acestei zodii la clipe de boemie și de visare, reprezintă un mare plus, pentru care acesta îți va mulțumi înzecit!

Căminul este inima oricărui nativ al zodiei de apă. Profită de acest aspect, și bucurați-vă împreună de momente de neuitat!

Surse foto:pixabay.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5