Dan Matei (Gloria Bistriţa): Promovarea în Liga a II-a e un obiectiv îndrăzneţ. Şansele sunt egale pentru toate echipele

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Dan Matei, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a contactat mai mulţi jucători în vederea formării unui lot cu care să poată ataca promovarea în Liga a II-a.

„Pornind de la zero, şansele sunt egale pentru toţi participanţii. Sigur că trebuie să ne preocupăm de transferul unor jucători. E un obiectiv îndrăzneţ. Atunci când te referi la o promovare, la o ligă superioară, este un obiectiv îndrăzneţ. Ne ocupăm, căutăm jucători în special de Liga a II-a, pentru că dacă vrei să promovezi în Liga a II-a, ai nevoie de jucători de Liga a II-a. Deja am contactat câţiva jucători, suntem în faza de discuţii cu ei. Îmi pare rău că bistriţenii noştri care sunt prin multe oraşe la echipe de Liga  a II-a şi joacă acolo titulari sunt sub contract. În prima fază, m-am îngrijit să contactez bistriţeni de-ai noştri pe care îi ştim şi care sunt şi cu sufletul aproape de oraş, de echipă. Am contactat jucători importanţi şi sper ca în scurt timp să îi şi transferăm şi să lărgim lotul. Foarte multe echipe de Liga a II-a au început pregătirea şi au semnat contracte, urmând ca în iarnă să mai completăm”, a menţionat acesta.  

         În ceea ce priveşte obiectivul de promovare, viceprimarul Cristian Niculae a menţionat că trebuie puse la dispoziţie toate condiţiile, fără a pune presiune pe echipă. În fiecare an, Consiliul Local va decide, în funcţia de rezultatele clubului, dacă bugetul alocat trebuie suplimentat sau tăiat. „Cred că vom mări bugetul pentru că această echipă are tradiţie, aici s-a făcut performanţă şi vom reuşi să aducem Gloria acolo unde a fost înainte”, a menţionat Niculae.

***

Gloria Bistriţa a terminat abrupt - odată cu pandemia -  pe locul 7 în Seria a V-a a Ligii a III-a, cu 25 de puncte, la egalitate cu Sânmartin.  Deocamdată, echipa se pregăteşte doar pe plan local, respectând prevederile impuse de starea de alertă. Sezonul competiţional ar urma să înceapă în 29 august.

Antrenorii Dan Matei, Dorel Zegrean și Aurel Nalați au împărțit lotul în 2 grupe, de câte 10 jucători, echipa se va pregăti zilnic de la ora 18.00 pe stadionul Jean Pădureanu.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5