David Szabo, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud, va duce mai departe proiectele tatălui său, în comuna Șanț!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi al PSD BN, Emil Radu Moldovan, a anunţat,în cadrul unei conferițe de presă, că David Szabo este candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud în comuna Șanț, în urma sondajului de opinie

         „La Şanţ, e o decizie recentă, de miercuri, a Alianţei. A contat foarte mult pentru noi  părerea cetăţenilor care într-o proporţie covărşitoare de peste 50% ne-au cerut să continuăm cumva activitatea primarului Szabo de care sunt mulţumiţi 87%. În urma acestei verificări, am decis ca fiul primarului Szabo  - David Szabo – un tânăr de 25 de ani, să fie candidatul Alianţei în comuna Şanţ”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

         În context, Radu Moldovan a dat o veste bună cu privire la starea de sănătate de primarului Ioan Szabo. În această dimineaţă, acesta a fost extubat şi respiră singur, după 60 de zile de respiraţie mecanică. „E un semn major că lupta lui pentru viaţă a fost sprijinită de bunul Dumnezeu. Sunt paşi mici şi nu uşori care vor trebui făcuţi în continuare pentru recuperare, sper ca bunul Dumnezeu să îi rămână alături aşa cum a fost şi până acum”, a mai spus preşedintele Moldovan.

 

 

Comentarii

08/08/20 09:07
Vizitator

"Peștele de la cap se împute" - e un proverb care apare în folclorul multor state și se referă la corupția din societate sau dintr-o comunitate, corupție care începe de la nivel înalt. Nu-i nici o mirare că, nepotismul si clientelismul a atins apogeul la toate nivelurile, tocmai in perioada guvernarii PSD. Cel mai elocvent exemplu este acela când Radu Moldovan l-a angajat pe frate-so Macarie Moldovan ca director la Aquabis, desi omul nu are nici o pregatire in acest domeniu. În perioada 1991 – 2012, Macarie Moldovan a fost pe rând: manevrant de vagoane, impiegat de mișcare, inginer, șef-serviciu control, acces infrastructură, , director general al Companiei Naționale de Căi Ferate București, pe sectorul de Administrare Infrastructurii Feroviare.
Si nu e singurul caz, in care funcțiile-cheie sunt ocupate de oamenii de casă ai PSD, pe criterii politice, clientelare sau chiar de clan, ca in cazul din comuna Şanţ, unde functia de primar se mosteneste din tată in fiu.
In aceste conditii, criteriul competențelor profesionale este total neglijat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5