Deputatul Bogdan Ivan (PSD): Când vor fi rambursați banii pentru cei 4250 de beneficiari ai programului Start Up Nation 2018-2019?

Declaraţie politică

Românii care au rămas fără locuri de muncă și trăiesc din șomaj tehnic de 900 de lei/lună au nevoie să știe când și dacă se vor mai întoarce la muncă!
Repornirea economică și a programului Start Up Nation sunt vitale pentru economia românească. Acum, ele sunt tăiate de la finanțare și doar o intervenție a Ministrului Economiei ar face ca zecile de mii de locuri de muncă create de ele să nu se piardă!
Săptămâna viitoare, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, are termen să răspundă la următoarele întrebări pe care i le-am adresat: Când vor fi rambursați banii pentru cei 4250 de beneficiari ai programului Start Up Nation 2018-2019?
Dacă vom avea o nouă ediție a programului Start Up în 2021?
Luptăm pentru români și România!
sursa: facebook Bogdan Gruia Ivan

Comentarii

24/02/21 14:34
un cetatean

Ce spui domnule Ivan? Cat ati guvernat va preocupat doar ingrasarea clientelei politice angajata la stat.Iar ceilalti cocosati de munca ingrasau bugetarimea.
Cand mediul de afaceri adresa intrebari guvernului PSD condus de vajnica Dancila, i-ati ignorat cu desavarsire. Josnici oameni s-au cocotat in conducerea tarii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5