Deputatul Bogdan Ivan: USR vrea să salveze România cu 960.000 de euro! Vă răzbunați pe un schit construit de strămoșii noștri pe acel loc sfânt!

USR vrea să salveze România cu 960.000 de euro! Ieri, în Camera Deputaților, 31 de deputați USR în frunte cu Dan Barna au votat împotriva susținerii Schitului românesc de la Prodromu!
Domnilor din USR, ați refuzat la locale să jurați cu mâna pe biblie, iar acum vă răzbunați pe un schit construit de strămoșii noștri în acel loc sfânt! Care sunt valorile voastre morale sau religioase?
Căutați prin ministerele voastre și veți găsi cu siguranță mai mult de 960.000 de euro ce se cheltuiesc aiurea.
Puneți-vă ochelarii. Iar dacă v-au căzut, nu mai rugați poporul să vi-i ridice. Nu se închină nimeni la voi. Doar la Dumnezeu!

PS: Eu și colegii mei din PSD am votat #PENTRU! Și voi face asta de fiecare dată când va fi vorba despre credința neamului nostru!

SURSA: FACEBOOK Bogdan Gruia Ivan

Comentarii

25/02/21 15:27
Tibi

Motto:
„Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“
(Zicală românească)
Se spune- si pe buna dreptate- că în lumea modernă oamenii proşti sunt încrezuţi, iar cei inteligenţi sunt plini de îndoieli.
Acest neica-nimeni pe nume Ivan vrând să facă pe justitiarul intr-o chestiune pe care nu o stăpâneste, si-a prins urechile.
Trebuie spus că încă de la începutul domniei sale, Alexandru Ioan Cuza avea în programul său de reforme secularizarea averilor mănăstirești. Astfel a fost dată Legea secularizării averilor mănăstirești” a fost votată la 17 (Stil Vechi) /29 decembrie (Stil Nnou) 1863 și prevedea că:"Toate averile mănăstirești închinate și neînchinate precum și alte legate publice sau daruri făcute de diferiți testatori și donatori din Principatele Unite la Sfântul Mormânt, Muntele Athos, Sinai precum și la mitropolii, episcopii și la metoacele lor de aici din țară și la alte mănăstiri și biserici din orașe sau la așezăminte de binefacere și de utilitate publică, se proclamă domeniuri ale Statului Român, iar veniturile acestor așezăminte vor fi cuprinse în bugetul general al statului.
Asa că nu-i vorba de de vre-o "răzbunare" pe un schit ci de o cutumă juridică de pe vremea domniei lui Alexandru Ioan Cuza. Dar,dacă-i dai nas lui Ivan, el se suie şi pe divan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5