Deputatul Doina Pană: Am încredere în Cristian Niculae și în echipa lui de consilieri că orașul meu va fi pe mâini bune!

De ce

primar al Bistriței?

Bistrița este orașul meu de suflet: aici am absolvit liceul, aici s-a născut, a copilărit și a învățat băiatul meu primii 12 ani de școală, aici s-a simțit "acasă" soțul meu bucureștean get beget, aici am muncit 37 de ani chiar dacă ultimii 8 ani cu navetă de București, aici îmi sunt prietenii de-o viață, aici este casa mea!
Chiar dacă la finalul mandatului de deputat am să părăsesc scena politică-din motive foarte obiective, le cunoașteți dragi prieteni, nu poate să nu-mi pese cine va fi primarul orașului meu în următorii ani!
Candidați sunt mulți, îi respect pe fiecare, dar afirm în cunoștință de cauză că, de departe, cel mai potrivit pentru această onorabilă funcție prin expertiză, putere de muncă, implicare și, nu în ultimul rând, dragoste de oameni, este Cristian Niculae.
Fiu de colonel/primar de comună mai multe mandate, crescut în rigorile disciplinei și muncii, om de afaceri și ulterior conducător de instituție publică, viceprimar al Bistriței în ultimii 4 ani, și-a dobândit expertiza necesară încât din prima zi de mandat să continue proiectele începute și să demareze cele noi din oferta lui electorală, concepută prin consultarea bistrițenilor.
Bun prieten și camarad, are inițiativă dar lucrează în echipă, știe să se consulte cu specialiștii, să asculte oamenii și abia apoi să ia decizii. Este atent la problemele comunității și receptiv la sugestiile bistrițenilor.
Toate acestea le-a demonstrat deja, eu doar vi le reamintesc, dragi bistrițeni.
Am fost colegi, îl cunosc foarte bine, îl stimez și îl prețuiesc și am incredere în el și în echipa lui de consilieri că orașul meu va fi pe mâini bune!
 
 
sursa: facebook Doina Pană, deputat în Parlamentul României

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5