Deputatul Suciu: Îi respectăm pe toţi cetăţenii acestei ţări, care au protestat, care ne-au votat sau nu ne-au votat

Deputatul Daniel Suciu crede că Partidul Social Democrat traversează un moment dificil, care trebuie depăşit, iar Guvernul trebuie să-şi pună în practică programul de guvernare.

         „Nu am fugit nicăieri, nici eu nici colegii mei din PSD. Nu ne-am transformat în ultima săptămână în „mai penali decât am fost”, în „mai criminali decât am fost”, nici nu am murit. Am văzut şi multe imagini frumoase, dar am văzut şi extrem de multe derapaje în ultima perioadă. Acest moment pe care l-am trăit noi, cei de la PSD, trebuie să-l depăşim. Îndemn la calm şi am un mesaj pentru bistriţenii, cei 40-60.000, care au avut încredere în noi, pentru că au votat un program şi nişte măsuri. Cei trei parlamentari vor ca el să se îndeplinească. Pentru aceste lucruri am fost trimişi în Parlament, acela este angajamentul nostru”, a declarat deputatul PSD.

         Potrivit acestuia, nu este dorit adâncirea faliei între stradă şi votanţi, pentru că „această ţară este una singură, care este mult mai importantă decât această dispută dintre voturi şi stradă”. Suciu a adăugat că discuţiile tehnice despre justiţie trebuie făcute de către specialiştii din domeniu, dar nu de pe poziţii de forţă.

         „Cei care au protestat în România, în Bistriţa, în faţa acestui sediu au avut tot dreptul s-o facă, cu sau fără derapajele de rigoare. Îi respectăm pe toţi cetăţenii acestei ţări, pe cei care au protestat, pe cei care au votat, care au votat împotriva noastră sau care n-au votat. Vă asigur că eu şi colegii noştri am tras învăţămintele de rigoare. Cred că poziţia Guvernului pe care-l susţinem este foarte clară, că niciodată nu va mai adopta acte în domeniul justiţiei, fără o consultare prealabilă”, a mai spus Suciu.

         Deputatul PSD a ţinut să explice şi de pe social-democraţii au ieşit din sală la discursul preşedintelui Iohannis. „Conform regulamentului şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, când vorbeşte preşedintele, nu există drept la replică. Am preferat ca decât să asistăm la momente mai penibile pentru democraţie, democraţia românească, când un preşedinte de ţară este admonestat, huiduit, pentru imaginea instituţiei, am preferat să plecăm”, a motivat Daniel Suciu.

 

Comentarii

12/02/17 11:16
Bistritean

Fata de romani, trebuie procedat precum ciobanii la stana, unde acestia stiu ei cel mai bine, de unde, cand si cum sa pasuneze ori sa bea apa turmele de oi si magari si nu musai trebuie sa tina seama de faptul ca "oaia si magarul " zbiera oricum si la urma urmei nu degeaba are bota ciobanul ...

14/02/17 10:44
Cititor

Intocmai ! Daca n-o sa mai iasa nimeni in strada sa mai urle ca descreieratii, or crede strainii care ne tranziteaza ca noi am ramas fara boschet. ari !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]