Despre Împărăția lui Dumnezeu, la Runcu Salvei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, preoţii din Cercul pastoral-misionar Mocod, coordonaţi de pr. Dan Vasile, s-au întâlnit duminică, 12 iulie 2015, în Parohia Runcu Salvei din Protopopiatul Năsăud. Începând cu ora 17.00, în Biserica cu hramul „Sfinţii Apostoli Petru și Pavel”, în prezenţa a numeroşi credincioşi, soborul celor 11 preoţi slujitori, alături de părintele paroh Furcea Ilie, au săvârşit Taina Sfântului Maslu.
În cuvântul rostit la finalul slujbei, pr. Moldovan Florentin de la Parohia Perișor a vorbit credincioşilor despre Împărăția lui Dumnezeu și căutarea ei, ca prioritate a vieții veșnice și a subliniat că Biserica este locul unde putem pregusta bucuria Împărăției Preasfintei Treimi. În încheiere, părintele paroh Furcea Ilie a mulţumit tuturor preoţilor prezenţi.
Acest eveniment de bucurie duhovnicească se încadrează în activitatea misionară a Cercului preoţesc Mocod, format din preoţii slujitori în parohiile arondate comunelor Chiuza, Zagra, Nimigea şi Runcu Salvei. Următoarea întâlnire a acestui cerc pastoral-misionar va avea loc în Duminica a 11-a după Rusalii în parohia Suplai.

Material realizat de pr. Cornel Coprean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5