Diana Morar: Suntem în faţa unei noi provocări. Acest tribut absurd poate fi oprit de către noi toți. Susțin petiția online împotriva tăierii arborilor din Piața Centrală

Susțin petiția online împotriva tăierii arborilor din Piața Centrală a municipiului și înlocuirea acestora cu betoane, orice titulatura sofisticata vrând sa poarte acest demers sinistru, iar in calitatea de consilier local ce vremelnic o dețin, pentru a da consistenta întregii coeziuni a tuturor mesajelor și semnăturilor ce susțin aceasta petiție, adresez și cu aceasta ocazie, invitatia publica ca toți cetatenii interesați cu adevărat de soarta orașului nostru, sa participe in număr cât mai mare la ședința de consiliu local in care se va supune aprobării acest proiect și la celelalte ședințe de consiliu local, locul unde toate deciziile prind viața iar apoi le resimțim cu totii imediat din punct de vedere al banilor publici risipiți și ai căror contributori direcți suntem cu totii, iar in viitor, noi și copiii noștri, din punct de vedere al nefiabilitatii niciunui proiect pus in scena de actuala administratie locală PSD (pârtia de schi fără zăpada, podul ce nu duce nicăieri, închisoarea veverițelor și multe altele), creând o proasta faima la nivel national a Bistriței, oraș renumit altădată prin oaza sa de verdeața și eleganta sa.

Ca un laitmotiv al întregii guvernări locale oferite de PSD pana acum, ignorând legile naturii, se taie sistematic copaci, fără a ii înlocui cu alții, ca un fel de tribut absurd adus lucrărilor exagerat de scumpe și făcute de mântuială, fără a mai vorbi de inutilitatea lor. Cele mai reprezentative exemple sunt chiar lângă noi, s-a defrișat dealul Cocos pentru ca s- a proiectat greșit pârtia fără zăpada și avea nevoie de “o bucla”, s-au tăiat copaci pe o multitudine de străzi in municipiu pentru a linia cu bidineaua parcări la prețuri exagerate, iar exemplele ar putea continua.

Cert este ca Bistrita nu mai este in prezent acea oaza de verdeața frumoasa, pentru simplul fapt ca nimeni nu a mai înlocuit copacii uciși.

Suntem din nou in fata unei noi provocări de acest gen, însă acest tribut absurd poate fi oprit de către noi toți, cât mai multi, uniți și implicați direct in ceea ce înseamnă destinele orașului nostru.
Av. Diana Morar
Consilier Local la Municipiul Bistrita
Presedinte Organizatia Femeilor Liberale Bistrita-Nasaud la Partidul Naţional Liberal

.

Comentarii

02/05/18 10:39
Nasaudean

Domnule primar. Eu v-am ales si sunt "fanul " Dvs, dar ceea ce vreti sa faceti cu taierea completa a copacilor, este o prostie fara de margini . Un teren " viran " lipsit de vegetatie, este unul searbad care aduce a " selenizare trista " ! De unde dracu v-a venit o astfel de ideie ? De ce nu consultati bistritzenii ? Au dreptate "verzii " si PMP-ul ca va tot impunge in "coaste" ... ba cu una ba cu alta ...
Va recomandam cu tarie sa mergeti in pensie... Ar fi varianta cea mai agreabila pentru toti , ptr ca ati devenit pentru Bistrita ceva ca si Dragnea ptr PSD... Un fel de "urzica " greu de digerat .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]