Dolha: În proporţie de 90%, PNL şi PSD vor merge pe liste comune

Vicepreşedintele PNL B-N, Stelian Dolha, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ,,spre surprinderea plăcută a celor din Opoziţie, şi spre surprinderea neplăcută a celor de la Putere, liberalii şi social-democraţii au hotărât într-o proporţie covârşitoare să meargă pe liste comune la alegerile din 2012”.

,,Am reuşit să trecem peste animozităţile care au existat odinioară şi am făcut unele compromisuri, poate de natură ideologică, unele de natură personală, dar lucrurile astea le-am făcut cu înţelepciune, şi spre binele tuturor”, a afirmat Dolha.

El a precizat care sunt argumentele pe care liderii USL le prezintă în teritoriu, în faţa membrilor de partid şi a cetăţenilor:

,,Le spunem că în 2012, s-ar putea să avem alegeri comasate şi atunci vor primi şase buletine de vot, pentru că aşa vor, cei care azi, ne conduc. Şi dacă noi nu suntem înţelepţi şi decidem să mergem pe liste separate, în loc de şase buletine de vot, le vom da opt buletine de vot.

Şi atunci, le vom spune, că într-o parte, trebuie să voteze cu trei trandafiri, în altă parte, săgeata, în altă parte, şi cu săgeata şi cu trei trandafiri, şi lumea nu va mai înţelege nimic. Îi vom bulversa de tot. Oricum, vor fi bulversaţi cu şase buletine de vot.

Şi le mai spunem, că dacă decid să meargă separat la alegerile din 2012, voturile pe care PNL le obţine, împreună cu voturile pe care le obţine PSD, trebuie să se regăsească în votul dat pentru preşedinţia pentru CJ, respectiv pentru Radu Moldovan, şi votul dat pentru lista USL la CJ. Matematic, le spunem 2 cu 2 trebuie să facă 4, nu 3.

Pentru că, dacă fac 3, asta înseamnă că încă patru ani de zile, s-ar putea să mai rămână în Opoziţie, încă patru ani de zile să înfrunte teroarea asta portocalie, verde, verde cu picăţele, că nu ştim cum o să se revopsească PDL până în 2012, şi încă patru ani de zile o să îl înfrunte pe Liviu Rusu, iar comunele lor vor fi din ce în ce mai paupere”, a subliniat Stelian Dolha.

Vicepreşedintele PNL B-N a mai spus că, în 24 de comune, în proporţie de 90%, PNL şi PSD vor merge pe liste comune.

,,Sper ca lucrurile să decurgă la fel în tot judeţul”, a concluzionat Stelian Dolha.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5