Echipa de handbal feminin CSM Bistriţa a început pregătirea pentru promovarea în Liga Naţională

Staff-ul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud s-a întâlnit astăzi cu lotul lărgit al echipei de handbal feminin CSM Bistriţa. Obiectivul anunţat pentru acest sezon este promovarea pe prima scenă a handbalului feminin.

„Este o zi foarte importantă pentru sportul din județul Bistrița-Năsăud: după o perioadă destul de lungă de timp, s-a reunit întregul lot al echipei de handbal CSM Bistrița.

Handbalul este un sport cu mare potențial în județul nostru, motiv pentru care am considerat oportun ca noi, administrația județeană să ne luptăm pentru ca echipa de handbal a județului nostru să ajungă la finalul sezonului competițional din acest an în Liga Națională de handbal feminin. Este un vis în care cred și după întâlnirea de astăzi cu fetele și antrenorii echipei, sunt convins că avem toate șansele să ajungem acolo.

Vreau să mulțumesc câtorva oameni care au îmbrățișat ideea de a avea o echipă de handbal în prima ligă feminină și care au crezut de asemenea în această idee: antrenorii echipei, domnii profesori Horațiu Pașca și Radu Moldovan, consilierii județeni și membrii aparatului de specialitate al Consiliului Județean”, declară preşedintele Radu Moldovan.

Preşedintele CJ BN ăţi arată întreaga încredere faţă de noua echipă și ăi invită pe bistriţeni „să țină pumnii strânși pentru echipă, în sezonul competițional care va începe în 19 septembrie!”.

E nevoie nu doar de pumni strânşi, ci şi de o galerie inimoasă care să le susţină pe fete, pentru că sportul fără spectatori nu-şi găseşte rostul.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]