Echipa USL Bistriţa-Năsăud “joacă” pe Naţional Arena cu casa închisă

Adriana Pană, Daniel Suciu, Alexandru Pugna, Stelian Dolha, Dorin Dobra şi Ioan Deneş, în oridinea numărului colegiului parlamentar de pe tricou, intră astăzi în luptă, pe Naţional Arena. Miza, voturile pentru accederea în viitorul Parlament.
Evenimentul de lansare al candidaţilor Uniunii Social Liberale este programat să înceapă de la ora 18.00, în prezenţa a peste 50.000 “spectatori”, membri USL. În fapt, fiecare organizaţie din sânul USL, din fiecare judeţ, va avea reprezentanţi în tribune, în timp ce pe scena amplasată pe terenul de fotbal vor urca liderii Uniunii şi candidaţi. Dacă va fi depăşită capacitatea stadionului, se va permite publicului să intre pe gazon, pe locuri special amenajate. Oricum, intrarea se face pe bilet. Pe Arena Naţională vor fi peste 600 de bistriţeni.
Lansarea candidaţilor USL va fi punctată de discursurile politice ale liderilor USL şi ale invitaților din străinătate, adică ale lui Graham Watson, şeful liberalilor europeni şi ale lui Serghei Stanişev, preşedintele PSE. De asemenea, vor fi prezentate echipele fiecărei organizaţii, dar nu și candidaţii individuali, al căror număr depăşeşte 470 de persoane.
Mitingul de lansare a candidaţilor USL este organizat la Arena Naţională în aceeaşi zi în care Angela Mekel şi Jose Barroso ţin discursuri la Congresul PPE, desfăşurat la Palatul Parlamentului. Interesul publicului pentru mitingul USL este explicat şi de ineditul manifestării - o ocazie de a vizita Arena Națională - dar şi de reacţia faţă de prezenţa la Bucureşti a popularilor europeni, care au intervenit în disputele politice din România, în timpul referendumului pentru suspendarea lui Traian Băsescu.
Eurodeputatul PSD Cătălin Ivan a spus că data mitingului a fost stabilită în funcţie de calendarul electoral al USL, care nu-şi poate schimba planurile în funcţie de evenimentele unui ”partid de 10 la sută, cum este PDL”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5