,,Familia ta este la fel de importantă ca şi a mea!”

E.ON România a dat startul unei campanii denumite ,,Familia ta este la fel de importantă ca şi a mea!”, un îndemn practic pentru utilizarea corectă şi în condiţii de siguranţă a gazelor naturale şi energiei electrice. Campania a fost demarată având la bază situaţii în care consumatori au provocat, prin utilizarea incorectă, evenimente tragice.

,,Siguranţa consumatorilor care utilizează gaze naturale şi energie electrică reprezintă o continuă preocupare pentru companiile E.ON din România. Cu toate eforturile de informare depuse de companiile E.ON cu privire la riscurile pe care le reprezintă utilizarea neadecvată a gazelor naturale şi a echipamentelor electrice, numărul accidentelor continuă să rămână îngrijorător. Pentru a beneficia în deplină siguranţă de confortul oferit de gazele naturale şi de electricitate este nevoie de mai multă atenţie şi responsabilitate. De aceea, E.ON a demarat această nouă campania de informare menită să conştientizeze clienţii cu privire la importanţa respectării regulilor de siguranţă", se precizează într-un comunicat de presă emis de E.ON România.

Campania cuprinde şi un concurs on-line intitulat ,,Siguranţa în energie", care se desfăşoară în perioada februarie - martie 2010. Răspunzând corect la zece întrebări, clienţii E.ON au posibilitatea să îşi verifice cunoştinţele despre utilizarea în siguranţă a energiei şi, totodată, să câştige detectoare de gaz, seturi de becuri economice şi siguranţe automate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5