Fan Shop Gloria 2018 BN, la magazinul Ideal Sport! Preşedintele Radu Moldovan, managerul Gabriel Lazany, printre invitaţi!

Fan Shop-ul Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a fost inaugurat astăzi în cadrul magazinului Ideal Sport de pe str. Crinilor, nr. 1. Alături de echipa de handbal din Liga Florilor Mol, invitaţi speciali au fost preşedintele Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan, managerul SJU Bistriţa – ec. Gabriel Lazany, deputaţii Daniel Suciu şi Bogdan Ivan, primarul Doru Crişan de la Prundu Bârgăului.

Directorul CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, Eugen Cosma, a precizat că ideea acestui Fan Shop a venit din partea suporterilor. „Ne dorim să fie o idee de continuitate, pentru a pune la dispoziţia suporterilor materiale promoţionale, echipamentele echipei. Este un proiect şi un magazin la noul Complex Sportiv de la Unirea. Mulţumim magazinului Ideal Sport, lui Ionuţ şi Elizei Hlinca pentru că au dat curs solicităţii”, a spus directorul CS Gloria B-N.

În calitate de suporter, preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a explicat că un astfel de demers ar fi fost binevenit cu mai mult timp în urmă, însă birocraţia a încurcat iţele. „E un început timid, dar având aici modele de echipament, vom ajunge şi online. Avem un parteneriat cu Tourmontking şi toate echipamentele vor putea fi inscripţionate cu ce-şi doresc suporterii, de la numere, la nume de jucătoare şi gama se va diversifica. La intrare în Complexul Sportiv va fi un magazin mult mai generos", a menţionat preşedintele Moldovan.
Preşedintele Consiliului Judeţean a mulţumit echipei de handbal pentru victoria cu SCM Râmnicu Vâlcea. "Atât eu cât şi oamenii din sală am simţit emoţii atât de mari ca şi cum am fi câştigat Cupa României. Mă bucur că s-a întâmplat aşa pentru Alice pentru că ea merita o astfel de atmosferă. În tot ce-a făcut de-a lungul carierei, merita să încheie în acest mod. Vom organiza şi un meci de retragere la nivelul carierei ei, mă bucur că o astfel de jucătoare şi-a încheiat cariera la clubul nostru, este o pagină importantă în tânăra noastră istorie a clubului Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud. Voi propune Consiliului de Administraţie ca, după modelul Barcelonei, să retragem tricoul cu nr. 15, din respect pentru Alice. Sunt unele fete care au ales să plece, eu vreau să le mulţumesc în numele meu şi al tuturor celor care iubesc sportul pentru tot ceea ce au făcut. Mi-aş fi dorit ca în cei doi ani şi jumătate de mandat să câştigăm campionatul. Pentru că niciodată nu o să facem parte din mafia şi cooperativa handbalului românesc, va fi foarte greu. Obiectivul clubului pentru perioada următoare va fi ce a fost creat joi, iar dacă vom câştiga şi câte ceva, nu va fi rău. Din păcate, meciurile nu se joacă numai în teren, sunt alţii care decid şi e extrem de frustrant şi de trist că munca unor oameni, eforturile pe care le fac sunt batjocorite de interese şi de băieţii ăia în portocaliu, în roz. Din păcate, lucrurile continuă şi sub noua conducere a federaţiei, deşi trăgeam o speranţă că nu se va mai întâmpla lucrul acesta. Aştept o revoltă a lor, a tuturor celor care sunt în handbal, la ceea ce se întâmplă. Clubul a ajuns la noi dimensiuni, sunt peste 1000 de sportivi legitimaţi, inaugurăm în august noul Complex Sportiv, în toamnă – Baza sportivă de tip 1”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

Preşedintele a mulţumit unor jucătoare care vor pleca de la Bistriţa după ultima etapă din campionat. „Mulţumesc, Almudena! Mulţumesc, Anca (Iuganu)! Mulţumesc, Diana (Lazăr)! Mulţumesc, Laura (Moisă)! Mulţumesc, Măză! Mulţumesc, Alice! Mulţumesc, Jovana! Mulţumesc, Meike şi mulţumesc, Vali!”, a transmis preşedintele Radu Moldovan.

Antrenorul principal Horaţiu Paşca a spus că Gloria, întotdeauna, a însemnat progres. „E o stare de normalitate, face parte din modul în care se dezvoltă clubul. Cred că am venit mult mai aproape de suporteri pentru că acest club nu face altceva decât să aducă bucurie comunităţii. Face asta cu succes, mai ales prin modul în care s-a dezvoltat infrastructura de copii şi juniori. E mândria clubului. Echipa de Liga naţională e locomotiva care trage un întreg ansamblu, dar mândria sunt cei peste 700 de copii legitimaţi la mai toate sporturile. Sper că acest club va reuşi să întoarcă comunităţii toată dragostea şi toată susţinerea pe care o avem. Sunt absolut convins că sezonul viitor va arăta diferit”, a spus Horaţiu Paşca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5