Felicitări ! Flaviu, şeful de promoţie cu care bistriţenii sunt mândri ! Nimic nu e mai frumos decât să salvezi vieți !

Pășesc ferm pe drumul spre una dintre cele mai nobile meserii.. cea de pompier.
"Ca oameni, suntem un amalgam de experiențe, alegeri și dorințe iar noi, ca pompieri militari, avem oportunitatea unică de a transforma viața de zi cu zi în ceva extraordinar, cu fiecare ora pe care o petrecem în sprijinul celor care au nevoie de noi. Cuvinte pline de recunoștință au răsunat din inima celor care începând din această săptămână, devin cadre militare cu drepturi depline, iar acordarea primului grad din carieră este un moment care, cu siguranță, le va rămâne întipărit în memorie pentru totdeauna" transmit cei de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania.
Urăm mult succes absolvenților din promoția 2018 “Centenarul Marii Uniri” ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti!
Îl felicităm pe bistriţeanul nostru Flaviu-Andrei Guţă, şeful promoţiei maiştrilor militari auto, absolvent cu media 9,59, care alături de colegul lui Răzvan-Claudiu, şeful promoţiei subofiţerilor de pompieri şi protecţie civilă, dovedesc că avem tineri care ne fac încrezători în viitorul ţării.
„A preţui onoarea înseamnă, înainte de toate, să te onorezi pe tine însuţi, să-ţi onorezi profesia prin conştiinţă şi prin depunerea necondiţionată a oricărui efort. Aceasta este promisiunea noastră de astăzi.”, au fost cuvintele lui Flaviu-Andrei.
Flaviu-Andrei Guţă a studiat Colegiul Tehnic INFOEL, apoi Afaceri Europene si Management de Programe la Universitatea BABEŞ - BOLYAI, Facultatea de Studii Europene. Face parte din echipa ISU Mureş.
"Inca un pas ! Un pas important ! O promotie privilegiata in an centenar ! Si ...un sef de promotie de care suntem foarte mândri ! Minunați toti cei care azi au fost avansat ,dar si cei care au contribuit la formarea voastra ca salvatori ! Nimic nu e mai frumos decât să salvezi vieți ! Felicitari, Flaviu si mult succes in aceasta cariera ! Multumim lui Dumnezeu pentru aceasta zi" a transmis mama proaspătului absolvent, învăţătoarea Maria Guţă.
Felicitări Flaviu şi mult succes în nobila MISIUNE aleasă. Şi pentru că azi este ziua de naştere a soţiei tale Diana, vă urăm la mulţi ani şi petrecere frumoasă !
Nu putem decât să fim mândri de asemenea tineri !

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]