Felicitări ! Jessica Bechiş, absolventa de 10 la Bac, de la „Liviu Rebreanu”, va urma o carieră în medicină

Jessica Bechiş a adus media 10 pentru Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” la examenul de Bacalaureat. Bucurie mare atât pentru absolventa renumitului colegiu, cât şi pentru părinţi, pentru diriginta Simona Simionca, dar şi pentru conducerea şcolii.
„Vorbim despre o fetiţă deosebită în toţi anii de liceu, care a fost şefa clasei, foarte muncitoare şi serioasă şi declar cu sufletul deschis că merita din plin acest rezultat. O felicit şi-i doresc mult succes pe mai departe”, ne-a declarat diriginta Simona Simionca, împreună cu care s-a pregătit la limba română.
Mesaj de felicitare a venit şi din partea directoarei Suzana Gălăţan.
În exclusivitate pentru „Răsunetul”, Jessica ne-a declarat: „Mă aşteptam la note mari după probele de Bacalaureat, însă nu la 10 plin, ştiind exigenţa profesorilor la corectură. Sunt foarte fericită şi mulţumesc tuturor profesorilor care au fost alături de mine pe acest drum”.
Întrebată despre generaţia ei şi mai ales despre absolvirea aparte pe care a avut-o, Jessica ne-a spus: „Nu am avut festivitate de absolvire, aşteptam de mult timp banchetul care nu a mai avut loc, însă am avut mai mult timp pentru învăţat şi mediile mari obţinute de generaţia mea dovedesc că am fost o generaţie frumoasă. Voi pleca cu gânduri frumoase legate de liceu în viaţă, aici mi-am făcut prieteni şi pot să spun că cea mai bună prietenă a mea sper că îmi va fi alături toată viaţa, am învăţat ce înseamnă şcoala, educaţia şi, dincolo de toate, împreună cu profesorii am dovedit că facem echipă bună. Sunt un spirit liber, dezinvolt care şi-a spus întotdeauna părerea atunci când a trebuit şi care a ştiut să parcurgă frumos liceul. Colegilor mei le doresc mult succes la admitere, să ajungă studenţi acolo unde doresc ei şi să nu uite niciodată de perioada liceului”.
Jessica Bechiş va da admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţiegan” din Cluj-Napoca.
Îi dorim succes şi o felicităm pentru rezultatele deosebite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5