Frumuseţea rămâne în familie. Alexandra Dobrin, în cele mai importante reviste de modă. Liceana, pe urmele fratelui Andrei

Elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu ”, Alexandra Dobrin este una dintre frumuseţile prezente în revistele de modă. După apariţia în publicaţiile Elle şi Harper”s Bazaar, bistriţeanca prezintă, cu ajutorul Agenţiei Atittude Models, ţinute ale celor mai reprezentative brand-uri în numărul de aprilie al revistei Cosmopolitan.
Moştenirea frumuseţii merge mai departe în familie, reamintind faptul că fratele Alexandrei, Andrei Dobrin, student la Universitatea „Babeş-Bolyai”, a fost desemnat de mai multe ori cel mai bun model masculin din România ( a fost pe podium la festivaluri de modă la New York, Milano, Londra, Paris, Taipei, Tokio şi Seul). De altfel cei doi fraţi au pozat împreună în revista Elle.
Îi felicităm atât pe cei doi tineri frumoşi, cât şi părinţii lor, Dorin şi Nadia Dobrin, care i-au crescut cu respect pentru semeni şi pentru valorile noastre româneşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5