The ONE despre bistriţeanul Andrei Dobrin: Cel mai bine cotat manechin la Săptămâna Modei de la Milano

Revista The ONE scrie despre Andrei Dobrin, manechinul ce a făcut senzaţie la Săptămânile modei de la Londra, Paris şi Milano la început de an.
Celebra revistă, ediţia de România, citează publicaţia internaţională „W Magazine“ ce a considerat potrivit să-l pună pe bistriţean chiar pe prima poziţie, după cererile pe care acesta le-a avut pentru prezentările de modă de la săptămâna modei de la Milano.
Revista „W Magazine“, dedicată industriei modei, l-a inclus pe un adolescent de 16 ani din Bistriţa în topul celor mai promiţătoare manechine. Editorii de fashion au luat în calcul cererile pe care le-a avut Andrei Dobrin, dar şi recomandările designerilor prezenţi la Săptămâna Modei de la Milano.
„Aceste feţe noi sunt pregătite să facă senzaţie în capitala italiană a modei în săptămâna dedicată fashion-ului“, au notat cei de la „W Magazine“. Topul a fost întocmit de Piergiorgio Del Moro şi Samuel Ellis, doi directori de casting, care se ocupă de selectarea modelelor pentru prezentările de la săptămâna modei.
................................
Declarat, la sfârşitul anului, cel mai bun model masculin din România în cadrul Galei Romanian Fashion Awards, bistriţeanul Andrei Dobrin a debutat cu dreptul şi în noul an.
Tânărul manechin se află şi pe ediţiile de iarnă a două importante reviste ELLE Men Hong Kong şi GODS TUSH Magazine.
Elev în clasa a X-a A la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, profil matematică-informatică, Andrei Dobrin are o evoluţie spectaculoasă în lumea modei, reuşind în aproximativ un an, cu ajutorul Agenţiei Attitud Models, iar mai apoi prin colaborarea şi cu alte agenţii, să semneze contracte cu importante case de modă pe plan internaţional.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]