Gest neaşteptat din partea părintelui Cristian Pomohaci!

Părintele Cristian Pomohaci a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. Acesta a decis să se retragă din rândul reprezentanților clerului. Decizia lui Cristian Pomohaci are loc în contextul în care este implicat într-un scandal sexual.
Cristian Pomohaci s-a autoexclus din rândul bisericii pentru ca numele lui să nu aducă o pată pe una din instituţiile de bază ale statului român, a explicat avocatul acestuia, Daniel Ionaşcu, într-o emisiune TV. ”Din acest moment, mandatul meu încetează, nu mai sunt apărătorul dumnealui. Trebuie să atrag însă atenţia că retragerea lui nu este o recunoaştere a faptelor”
În urma acestei decizii, Cristian Pomohaci nu va mai fi judecat de instanțele bisericești. Pomohaci se va ocupa mai departe de cariera de artist de muzică populară.

.

Comentarii

26/07/17 11:56
Vizitator

Scandalul sexual in care este implical preotul Cristian Pomohaci, reprezinta doar varful icebergului, iar gestul sau de a renunta la preotie poate fi catalogat ca un fapt banal. Mult mai grav este scandalul in care este implicat episcopul de Huşi , Corneliu Bârlădeanu. Potrivit unor surse, Episcopul Corneliu de Huși, protoganistul a 8 filme porno, ar fi povestit în timpul înregistrărilor despre încă cel puțin 2 ierarhi din Biserica Ortodoxă cu apucături homosexuale. Acești doi înalți prelați au numele de ierarh care începe cu litera C și provin din zona de est a României. Unul dintre ei a fost coleg cu Corneliu de Huși. În înregistrări, episcopul Corneliu de Huși dă detalii picante despre orientarea sexuală a acestora. Biserica Ortodoxa a anuntat ca Sfântul Sinod va analiza situatia episcopului de Huși, care aduce mari prejudicii de imagine și nu numai Bisericii in sedinta din 17-18 august. Episcopul Corneliu a amenințat conducerea Bisericii Ortodoxe, că dacă va fi sancționat în 17-18 august când Sfântul Sinod va cerceta cauza sa, va dezvălui relațiile homosexuale de la vârful BOR, conduse de Daniel.

28/01/18 20:50
Vasile

Doamne iartă-mă,nici chiar așa .Ce dracu i-a apucat pe toți ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]