Handbalul, sport județean! Echipamente pentru 14 echipe de junioare din Bistriţa-Năsăud, oferite de CS Gloria 2018!

Vrem să încurajăm și să creștem copiii în spiritul sănătos al sportului, astfel 282 eleve și 14 profesori din județ iau exemplul echipei mari, CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, și vor forma 14 echipe de junioare care dau start antrenamentelor și meciurilor de handbal.

Apoi, pentru că ne place să facem lucrurile ca la carte, am realizat împreună cu CS Gloria 2018, echipamente diferite pentru fiecare echipă.

Știu că micile handbaliste au nevoie de modele, ca să crească, așa că echipamentele le-au fost oferite de reprezentante ale Gloriei mari, Dana Rațiu, Alice Elisei, Laura Pristăvița și Nicoleta Dincă, alături de antrenorul Horațiu Pașca.

 

„Țin să mulțumesc tuturor celor implicați pentru mobilizare, inclusiv Inspectoratului Școlar Județean, pentru tot sprijinul oferit! Sunt sigur că numărul de echipe va crește văzând bucuria sinceră a junioarelor!

Acum, viitoarele handbaliste ale județului sunt gata de joacă serioasă și în curând o să le vedeți pe teren”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

 

Un echipament pentru micile handbaliste conține: trening de prezentare (bluza și pantalon trening), un șort de joc, două tricouri de joc, un tricou de prezentare, fes, geacă de iarnă, rucsac școlar.

Cele 14 echipe sunt:
• 3 echipe de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița;
• 2 de la Dumitra;
• câte o echipă de la Sângeorz-Băi, Năsăud, Beclean, Telciu, Lechința, Feldru, Rodna, Teaca și Prundu Bârgăului.

 Astăzi s-au oferit echipamente echipelor din Rodna, Sângeorz-Băi și Feldru.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5