Horaţiu Paşca: Gloria se reuneşte în 1 iulie. Obiectivul meu personal, locurile 1-4!

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud se va reuni în  1 iulie, dacă toate lucrurile vor evolua într-un sens pozitiv, a anunţat antrenorul principal Horaţiu Paşca, într-o emisiune la postul AS TV. Potrivit acestuia, echipa va efectua un stagiu de pregătire la mare, în perioada 6-17 iulie, apoi sunt programate meciuri amicale şi turnee de pregătire. Campionatul ar urma să se reia pe 27 august.

         În ceea ce priveşte obiectivul, staff-ul clubului nu l-a stabilit încă. Anul acesta, în urma deciziei FRH, Gloria a încheiat pe locul 6, dar ar fi avut oportunitatea de a urca dacă acest clasament final se stabilea în teren.

„Obiectivul personal al lui Horaţiu Paşca sunt locurile 1-4. Va fi foarte, foarte greu, am văzut campanii de transferuri spectaculoase la Rapid, la Baia Mare, care îşi propune titlul, Buzăul se întăreşte. Cred că e un obiectiv realizabil şi trebuie să ţintim şi noi acolo. Să ne aşteptăm la o Gloria extrem de determinată, la o Gloria care îşi doreşte să aducă zâmbetul pe faţa suporterilor, care îşi doreşte să fie sursă de inspiraţie şi motiv de a umple sala.”, a spus acesta.

         Horaţiu Paşca a menţionat că am încercat ca pentru noul sezon să schimbe foarte puţine lucruri. Au venit 2 jucătoare, au revenit alte 2 jucătoare, şi există interes pentru alte „2 jucătoare tinere de o reală valoare, până în 21 de ani, românce, fete care au cochetat cu naţionalele de junioare”.

„Ana Maria Măzăreanu şi Almudena Rodriguez nu vor avea nicio problemă de adaptare, cu Raluca Băcăoanu am lucrat 2 ani de zile la lotul naţional. Mi-am dorit să nu o luăm din nou de la zero. Anul trecut am luat-o de la zero cu 8 jucătoare noi”, a mai declarat, la AS TV, Horaţiu Paşca.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5