Ilva Mică: Aurel Horea, în tandem cu viceprimarul Ilie Muşină, pentru al patrulea mandat

La Ilva Mică, administraţia locală îşi continuă parcursul şi în mandatul 2016-2020 aşa cum s-a întâmplat în ultimii 12 ani, într-o formulă câştigătoare, primar Aurel Horea-viceprimar Ilie Muşină.

         Primarul Aurel Horea, cei 9 consilieri social-democraţi, doi liberali şi doi reprezentanţi ALDE au depus jurământul pentru binele comunităţii, iar proiectele continuă, şi nu sunt puţine.

         „Cel mai mare proiect pe care îl avem în derulare este cel de extindere a reţelei de apă, canalizare, staţie de epurare, al Companiei Naţionale de Investiţii. Stadul nde execuţiie este undeva la 75%, termenul final fiind 31 octombrie 2016.    De asemenea, suntem pe final cu 3 proiecte cu finanţare europeană, şi anume drumuri forestiere, infrastructură de prevenire a inundaţiilor şi amenajarea unor spaţii verzi”, ne-a precizat Aurel Horea.

         De asemenea, autorităţile locale au depus un proiect pe Măsura 7.2.  - Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică, pentru modernizarea unor drumuri. Un alt proiect, de această dată finanţat prin Ordonanţa 28/2013, este în implementare, asfaltându-se străzile din localitate.  Drumurile forestiere, şcolile vor fi în vizorul administraţiei ilvene, asta odatîă ce vor fi lansate sesiunile de depunere a cererilor de finanţare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5