A început curăţenia de primăvară, la Bistriţa. Viceprimarul Cristian Niculae: Doar împreună putem avea grijă de oraş!

Primăria Municipiului Bistrița a început curățenia de primăvară, asta pentu a întâmpina sărbătorile pascale cu un oraş primenit. Viceprimarul Cristian Niculae, cel care coordonează acest domeniu, a luat deja pulsul în teren.

         „Lunile martie și aprilie sunt dedicate curățării orașului și împrejurimilor sale, strângerii deșeurilor abandonate, pentru a întâmpina anotimpul cald intr-un mediu curat, demn de o comunitate civilizată, care înțelege importanța păstrării curățeniei în casele proprii dar și în mediul înconjurator. Fac un apel către toți cetățenii orașului să păstreze curățenia, să nu arunce deșeurile rezultate în gospodărie în locuri nepermise, să curețe mizeria din apropierea locuințelor personale și să atragă atenția celor care nu respectă regulile în privința păstrării curățeniei. Orașul este al nostru și doar împreună putem avea grijă de el!”, a transmis Niculae.

         Viceprimarul Bistriţei a menţionat că salubrizarea malurilor râului Bistrița va înepe doar după 15 aprilie.Deciza a fost luată pentru a da posibilitatea primăriilor situate în amonte să finalizeze igienizarea malurilor râului înaintea Bistriţei, astfel încât munca depusă să nu fie în zadar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5