Cu greble şi măturoaie, Traian Ogâgău şi angajaţii primăriei au ieşit în stradă ! Vezi cum au fost răsplătiţi !

Primăria Sângeorz Băi a început curățenia de primăvară, asta pentu a întâmpina sărbătorile pascale cu un oraş primenit. Primarul Traian Ogâgău este primul care a dat exemplul de bun gospodar, împreună cu aparatul administrativ al primăriei ieşind la curăţenie în parcul staţiunii, cu măture şi greble.
„Dăm startul curățării orașului și împrejurimilor sale, strângerii deșeurilor abandonate, pentru a întâmpina anotimpul cald intr-un mediu curat, demn de o comunitate civilizată, care înțelege importanța păstrării curățeniei în casele proprii dar și în mediul înconjurator. Fac un apel către toți cetățenii orașului să păstreze curățenia, să nu arunce deșeurile rezultate în gospodărie în locuri nepermise, să curețe mizeria din apropierea locuințelor personale și să atragă atenția celor care nu respectă regulile în privința păstrării curățeniei. Orașul este al nostru și doar împreună putem avea grijă de el! Am alături de mine o echipă minunată! ÎMPREUNĂ facem lucruri minunate! Sărbători fericite tuturor! ”, a transmis Traian Ogâgău.
Şi pentru că în staţiune funcţionează una dintre cele mai renumite cofetării din judeţ, Marisan a răsplătit munca cu prăjituri. Ce gest frumos !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5